«Χαλάνδρι στο Φως» – Χάρης Ρώμας: Ποιος ψεύδεται τελικά κ. Ρούσσο;

0

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου την Τετάρτη 12/7/2023 απέδειξε περίτρανα ότι το θέμα που ανέδειξα, σχετικά με την «εμφύτευση» οικίσκων Ρομά στον Δήμο Σπάτων -Αρτέμιδας, χωρίς να έχουν προηγηθεί σχετικές άδειες, ήταν απόλυτα αληθές.
Από την πρώτη στιγμή μίλησα με τον ίδιο τον Δήμαρχο Σπατών – Αρτέμιδος κύριο Δημήτρη Μάρκου και ενημερώθηκα για τις πρωτοφανείς παράνομες ενέργειες της διοίκησης του Δήμου Χαλανδρίου. ‘Όπως όφειλα, αμέσως μετά, ενημέρωσα τους Δημότες μας για τον εξευτελισμό που υφιστάμεθα ως Χαλάνδρι και την πανικόβλητη  προχειρότητα με την οποία προσπαθεί να αποδείξει η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου ότι δήθεν κάτι κάνει για το θέμα του καταυλισμού των Ρομά που η ίδια «χάιδευε» τόσα χρόνια.
Στην πραγματικότητα όσες αποσπασματικές ενέργειες έγιναν τα τελευταία χρόνια ήταν αναποτελεσματικές και ατελέσφορες ακριβώς γιατί στο μέγα πρόβλημα των Ρομά αυτή η διοίκηση υπήρξε μοιραία ακόμη και όταν οι διαμαρτυρίες των περιοίκων του καταυλισμού έγιναν κραυγές αγανάκτησης.
Σε σχέση με το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο πληροφορήθηκα ότι κατόπιν ερωτήσεων δημοτικών συμβούλων της Αντιπολίτευσης, ο Δήμαρχος που είχε ξεμείνει από προσχήματα, κατά την συνήθη συμπεριφορά του, πρόσβαλλε και μείωσε εκείνους που δεν συμφώνησαν με τις θέσεις του ή επέμεναν να κάνουν «ενοχλητικές» ερωτήσεις.
Το «Χαλάνδρι στο Φως» και εγώ προσωπικά καταδικάζουμε τις προσβλητικές συμπεριφορές, όπως αυτή του Δημάρχου, και στεκόμαστε ανεπιφύλακτα δίπλα στους Δημοτικούς συμβούλους που τις υπέστησαν.
Υπενθυμίζω ότι ο  Πολιτικός Πολιτισμός είναι απαραίτητος σε κάθε περίπτωση.
Θα κλείσω με ένα κουίζ:
Όταν το 2014 ο τότε Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κύριος Μανώλης Αγγελάκας είχε καταφέρει να βρει λύση μετεγκατάστασης του καταυλισμού Ρομά στο όρος Πατέρα (στην πρώην Αμερικανική βάση) ποιος είπε την αλήστου μνήμης φράση «ΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΡΟΜΑ ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ» και έτσι η μετεγκατάσταση δεν έγινε ποτέ;
Μαντέψτε!!!

Υ.Γ.: (Ήταν πολλά τα ψηφαλάκια)

Share.

Comments are closed.