Εκατοντάδες δημότες στα εγκαίνια των γραφείων της παράταξης “Χαλάνδρι στο Φως” του Χάρη Ρώμα [Φωτο]

0

Την δυναμική ανατροπής και νίκης του υποψήφιου δημάρχου Χάρη Ρώμα στο δήμο Χαλανδρίου, επιβεβαίωσαν τα χθεσινά εγκαίνια των γραφείων του συνδυασμού «Χαλάνδρι στο Φως».
Εκατοντάδες δημότες του Χαλανδρίου κατέκλυσαν τους χώρους εντός και εκτός των γραφείων του συνδυασμού, κλείνοντας ακόμα και την κεντρική οδό Κολοκοτρώνη. Κυριάρχησε ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία, όχι απλά για το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και για ότι μπορεί πλέον η πόλη να μπει σε μια τροχιά ουσιαστικής αλλαγής.
Τα εγκαίνια πραγματοποίησαν ιερείς από ναούς του Χαλανδρίου ενώ αμέσως μετά ο υποψήφιος δήμαρχος Χάρης Ρώμας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους οι οποίοι τον διέκοψαν αρκετές φορές με ενθουσιώδη χειροκροτήματα .
Ο κ. Ρώμας ανέφερε την θετική ατζέντα με την οποία κινείται και προσδιορίζει το στίγμα της καμπάνιας του αλλά και έναν πολιτικό πολιτισμό που κομίζει, αφήνοντας πίσω νοοτροπίες του χτες στο δήμο. «Αυτό είναι το Χαλάνδρι στο Φως» είπε χαρακτηριστικά.
Επίσης, ευχαρίστησε όλα τα στελέχη του συνδυασμού που έχουν συμπαραταχθεί στην υποψηφιότητά του. Όπως τόνισε, «τίποτα δεν θα είχε γίνει χωρίς αυτούς του 50 πρώτους ανθρώπους, όλοι πρόσωπα προερχόμενα από την κοινωνία. Μαζί με αυτούς αλλά και όλους εσάς θα διαμορφώσουμε το Χαλάνδρι του αύριο που θα είναι ένας δήμος πρότυπο σε όλα. Ένας δήμος που όλοι θα θέλουν να επισκέπτονται για να δουν πώς συντελέστηκε αυτό το μικρό θαύμα».

Δείτε φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από τα εγκαίνια

Share.

Comments are closed.