Πολάκης σε Γ. Λακόπουλο: Να προσέχεις πως απευθύνεσαι σε εκλεγμένο βουλευτη. – Ουτιδανό εκσυγχρονιστικό υπόλειμμα της «δημοσιογραφίας»

0

Ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε νέα επίθεση με ανοίκειους χαρακτηρισμούς κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Λακόπουλου, με τον οποίο έχει… ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν. Ο κ. Πολάκης τον φωτογραφίζει ως «προβοκάτορα» κατά του ΣΥΡΙΖΑ. «Κάποιοι βάζουν το ουτιδανό εκσυγχρονιστικό υπόλειμμα της ”δημοσιογραφίας” να στήνει προβοκάτσιες», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, ο κρητικός βουλευτής.
Υπενθυμίζετι ότι δημοσιογράφος έχει αρθρογραφήσει πολλές φορές υπέρ της απομάκρυνσης του Χανιώτη βουλευτή από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης εναντίον του.
Συγκεκριμένα το 2021ο Γ. Λακόπουλος είχε υποστηρίξει ότι με τον ασύδοτο λόγο του -«λούμπεν θεριακλίκι», «απεχθή φιγούρα», «κουτσαβάκη του ίντερνετ» και «εξολοθρευτή του ΣΥΡΙΖΑ» τον αποκαλούσε- ο Παύλος Πολάκης προκαλεί ζημιά στον Αλέξη Τσίπρα και στο κόμμα του. Μάλιστα όταν ο Τα΄θιπρεας επανέφερε τον Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γ. Λακόπουλος δεν έκρυψε την οργή του.

Αιτία της νέας κόντρα είναι το νέο του άρθρο, στην ιστοσελίδα  anoihtoparathyro, με τίτλο «Τι περιμένει ο Τσίπρας για να καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μέλλον;», όπου ο  δημοσιογράφος σημειώνει, μεταξύ άλλων ότι «Όσο ο Τσίπρας δεν είχε τέτοια κυβέρνηση να προτείνει, εμφανίζονταν ως μέλλοντες υπουργοί οι “τομεάρχες” του  ΣΥΡΙΖΑ,  κάτι πρώην “ΠΑΣΟΚοι” και το συναπάντημα.
Ποιος θα ψήφιζε για να πάρουν υπουργείο ο Παππάς, ο Τζανακόπουλος, η Δούρου, ο  Πολάκης και άλλοι “τιμωροί” που απειλούσαν ότι “η δεύτερη φορά Αριστερά θα είναι αλλιώς
”;».

Πιο κάτω προειδοποιεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «Αν δεν αφήσει πίσω του τον “τελειωμένο” ΣΥΡΙΖΑ των κομματικών θα τον εγκαταλείψουν κι αυτοί».
Κλείνοντας το άσρθρο του αναφ’ερει χαρακτηριστικά: «Αλλά προς θεού: όχι άλλο ΣΥΡΙΖΑ. Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να καταλάβει ο Τσίπρας ότι αν μείνει αυτό το -αθεράπευτο-κόμμα θα το παραδώσει στο όριο του 3%  που το παρέλαβε;».

Απαντώντας, ο Παύλος Πολάκης με το γνωστό ύφος προειδοποιεί τον δημοσιογράφο «Να προσέχεις πώς απευθύνεσαι σε εκλεγμένο βουλευτή…», αφού πρώτα τον χαρακτηρίζει «ΛΑΚΕ και λεκέ…» και «ουτιδανό εκσυγχρονιστικό υπόλειμμα δημοσιογραφίας».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη
«Καποιοι βάζουν το ουτιδανο εκσυγχρονιστικό υπολειμμα της «δημοσιογραφίας» να στήνει προβοκατσιες ,μέσα από Σαιτ φιλικό προς το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που δυστυχώς του δίνει βήμα να βγάζει τη χολή του,προς εμένα σήμερα σε πολλους άλλους παλιότερα.
Αν σου απαντήσω θα σου δώσω αξία «λακέ» που υποδύεσαι κάποιον που ούτε είσαι, ούτε θα γίνεις.
Οι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
Όχι σε εσένα ΛΑΚΕ και λεκέ… που αυτοδιορίστηκες τρομάρα σου από την Ελβετία που διαμένεις ,εκπρόσωπος της δημοκρατικής παράταξης !!!!!
Υγ.Να προσέχεις πως απευθύνεσαι σε εκλεγμένο βουλευτη …»

Share.

Comments are closed.