Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το Super Cup μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη

0

Η Μάντσεστερ Σίτι που κατέκτησε χθες το Champions League και θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη στο Super Cup που θα πραγματοποιηθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 16 Αυγούστου 2023.
Ως γνωστόν η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 1-0 την Ίντερ στον τελικό του Champions League, που διεξήχθη στο στάδιο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ της  Κωνσταντινούπολη και ως η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη στον τελικό του Super Cup της UEFA.
Υπενθυμίζεται ότι η Σεβίλλη σε έναν δραματικό τελικό που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, σήκωσε για ακόμα μία χρονιά την κούπα του Europa League επικρατώντας της Ρόμα στη διαδικασία των πέναλτι με 4-1 (1-1 ο κανονικός αγώνας) και κατέκτησε για 7η φορά στην ιστορία της το Europa League.
Έτσι λοιπόν στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, παίκτες όπως ο Χάλαντ, ο Ντε Μπρόινε και ο Μπερνάρντο Σίλβα, υπό την καθοδήγηση του Πεπ Γκουαρδιόλα θα πατήσουν το τερέν του φαληρικού γηπέδου, για να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Ανδαλουσίας η οποία έχει κατακτήσει μία φορά το UEFA Super Cup, το 2006.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner