ΠΑΣΟΚ προς Τσίπρα: Στην ίδια τακτική οι πρωταθλητές του θράσους

0

«Κύριε Τσίπρα, ο πολιτικός σας κατήφορος είναι ανάλογος με τον εκλογικό σας κατήφορο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής αναφορικά με τι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος άφησε αιχμές ότι τα προοδευτικά κόμματα της αντιπολίτευσης τον πολέμησαν, κάνοντας λόγο για «πρωταθλητές του θράσους», που «συνεχίζουν την ίδια τακτική, λες και δεν μεσολάβησε η λαϊκή ετυμηγορία».

Πιο αναλυτικά το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ: 
«Οι πρωταθλητές του θράσους συνεχίζουν την ίδια τακτική, λες και δεν μεσολάβησε η λαϊκή ετυμηγορία.
Πριν τις εκλογές τους έφταιγαν οι δημοσκοπήσεις, που όμως όπως αποδείχθηκε περίτρανα τους ευνοούσαν σκανδαλωδώς εις βάρος του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύοντας ποιο είναι το βολικό κόμμα για να πετύχει τους στόχους του ο κ. Μητσοτάκης.
Η Νέα Δημοκρατία, ενώ αύξησε τις κοινωνικές ανισότητες, κυβέρνησε με γνώμονα τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών, επιδείνωσε τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας και το πολυδιαφημισμένο επιτελικό κράτος αποδείχθηκε το περιτύλιγμα του παρακράτους των υποκλοπών και της εκτεταμένης διαφθοράς, αντί να καταρρεύσει, ενίσχυσε τα ποσοστά της χάρις τον χρυσό χορηγό της.
Θα μείνετε στη μνήμη των προοδευτικών πολιτών ως αυτός που έδωσε το φιλί της ζωής στην κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη.
Καλύτερα οι κ.κ. του ΣΥΡΙΖΑ να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να αναρωτηθούν για τις επικίνδυνες θέσεις τους στα εθνικά θέματα όπως ήταν οι «Πρέσπες του Αιγαίου» και «η θάλασσα δίχως σύνορα», για τα «τοπικά νομίσματα» και την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης.
Κύριε Τσίπρα, ο πολιτικός σας κατήφορος είναι ανάλογος με τον εκλογικό σας κατήφορο.
Ξύσατε τον πάτο του βαρελιού πάνω στην αγωνία της πολιτικής σας επιβίωσης, φτάνοντας στο σημείο να αγκαλιάσετε τα στελέχη του Πάνου Καμμένου, να ξεπλύνετε την κυβέρνηση της χρεοκοπίας του Κώστα Καραμανλή εντάσσοντας στα ψηφοδέλτιά τον Ευάγγελο Αντώναρο και απευθύνοντας προσκλητήριο μέχρι και στους ψηφοφόρους του Κασιδιάρη και των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα αποκαλύπτοντας γιατί δεν ψηφίσατε την τροπολογία, που απαγόρευε σε μια νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση να συμμετέχει στο δημοκρατικό μας πολίτευμα.
Ο ελληνικός λαός έστειλε καθαρά τα μηνύματά του και καθείς εφ’ ω ετάχθη.
Σε αυτή τη νέα πορεία αγκαλιάζουμε τις αγωνίες των πολιτών για να υπάρχει ισχυρή προοδευτική δύναμη στην αντιπολίτευση, πραγματικό ανάχωμα και αντίπαλος στη Νέα Δημοκρατία

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε δήλωση όπου μεταξύ των άλλων έριξε ευθύνες για τη συντριβή του στα προοδευτικά κόμματα της αντιπολίτευσης. Μάλιστα τα κατηγόρησε ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχαν μέτωπο «σχεδόν αποκλειστικά» ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και ότι χθες «πανηγύριζαν περισσότερο από τους Νεοδημοκράτες», μετά την καταβαράθρωση των ποσοστών του κόμματός του.
Δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας: «Οι προοδευτικές δυνάμεις, στις οποίες τείναμε χέρι συνεργασίας καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο είχαν μέτωπο σχεδόν αποκλειστικά ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ. Και χθες, την ώρα μιας ιστορικής εκλογικής νίκης της Δεξιάς, αυτοί πανηγύριζαν περισσότερο από τους Νεοδημοκράτες, για την πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς κοιτάζαμε τη χώρα, εκείνοι το δικό τους το χωράφι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας. 

 

Share.

Comments are closed.