Ζέφη Δημαδάμα*: Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ!

0

Στις 21 Μαΐου 2023 στοχεύουμε στο ισχυρό διψήφιο με τον Νίκο Ανδρουλάκη στην ηγεσία & όλους/όλες μαζί

Την Κυριακή 21 Μαΐου πάμε στις κάλπες και ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ, σοσιαλιστική και σοσιαλδημοκρατική προοπτική για τη χώρα. Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ με το βλέμμα στο μέλλον, έχοντας κληρονομιά ένα ισχυρό, δημιουργικό παρελθόν που άλλαξε την Ελλάδα.
Δεν ξεχνάμε τον αγώνα της Φώφης Γεννηματά που παρέλαβε ένα σχεδόν εξωκοινοβουλευτικό κόμμα στο όριο του 3% & υπερδιπλασίασε το ποσοστό φτάνοντας στο 8,1% το 2019.
Δεν ξεχνάμε τις μάχες όλων μας για την παράταξη. Τις μάχες που δώσαμε, η νέα γενιά που ανέδειξε η Φώφη αλλά και οι παλαιότεροι, όταν μας χλεύαζαν, μας λοιδορούσαν για το αν θα καταφέρουμε να μπούμε στη Βουλή.
Την Κυριακή 21 Μάϊου στοχεύουμε σε ένα ισχυρό διψήφιο με τον Νίκο Ανδρουλάκη στην ηγεσία του κόμματος και με όλους και όλες μαζί.
Και μην ξεχνάτε: Ψηφίζουμε ισότιμα γυναίκες και άντρες . Στην τελευταία εκλογική περίοδο, στη Βουλή έφτασαν 66 γυναίκες, έναντι 234 ανδρών, αριθμός που αναλογεί στο μόλις 22% του βουλευτικού σώματος.
Δίνουμε φωνή στις γυναίκες, δίνουμε φωνή σε ανθρώπους με γνώσεις, εντιμότητα και αξίες, σε ανθρώπους που έβαλαν πλάτη στα δύσκολα…
Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ!

* Η Ζέφη Δημαδάμα είναι διδάσκουσα στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών,  αντιπρόεδρος γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος, μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, πρόεδρος της ΕΓΕ Αθήνας

Δείτε τα 90 προηγούμενα άρθρα και συνεντεύξεις της Ζέφης Δημαδάμα

Share.

Comments are closed.