Βριλήσσια: Έφυγε από τη ζωή η Ζωή Κουβαρά

0

Έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς την Τρίτη 16 Μαΐου, σε ηλικία 77 ετών η Ζωή Κουβαρά, Η οποία είχε μακρά θητεία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα των Βριλησσίων. Είχε θητεύει επί σειρά ετών ως δημοτική σύμβουλος καθώς και ως αντιδήμαρχος Βριλησσίων, ενώ διατηρούσε τη θέση της προέδρου της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών Βριλησσίων  και με σημαντική προσφορά στον Κοινωνικό Οργανισμό αλλά και στα ΚΑΠΗ.
Η κηδεία της Ζωής Κουβαρά θα γίνει την Τετάρτη 17 Μαΐου στις 16.00 από το Ιερό Ναό της Αναλήψεως.

To συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου
Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια της Ζωής Κουβαρά εξέφρασε με την ακόλουθη δήλωση ο δήμαρχος Βριλησσίων Κωνσταντίνος Βαφειάδης.

«Η Ζωή δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας. Υπηρέτησε τα κοινά του Δήμου επί σειρά ετών από τη θέση της αντιδημάρχου και προέδρου του ΟΚΠΑ με υπευθυνότητα, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και ανθρωπιά. Υπήρξε ένας άνθρωπος ευαίσθητος, έτοιμη να συμπαρασταθεί σε όλους. Στους οικείους της εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια» ανέφερε ο δήμαρχος.

Αργύρης Ντινόπουλος: Απώλεια που βυθίζει σε θλίψη τα Βριλήσσια
Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Βριλήσσια Δυνατά» Αργύρης Ντινόπουλος μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο της Ζωής Κουβαρά δήλωσε: «Η απώλεια της Ζωής Κουβαρά βυθίζει σε θλίψη όλη την κοινωνία των Βριλησσίων, αλλά και τους εκατοντάδες ανθρώπους που την αγάπησαν για την ευαισθησία, το ήθος , αλλά και τον δυναμισμό της. Μέχρι την τελευταία ώρα ήταν αγωνίστρια για τις πολιτικές πεποιθήσεις αλλά και για τις ανθρώπινες αξίες στις οποίες ήταν προσηλωμένη. Θα την θυμόμαστε ως την γυναίκα που ήξερε πάνω από όλα να δίνει απλόχερα την αγάπη της».

Γιάννης Πισιμίσης: Σημαντικό το έργο της Ζωής Κουβαρά
Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια εξέφρασε με ανάρτησή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης.
«Με θλίψη πληροφορήθηκα σήμερα το πρωί την απώλεια της πρώην αντιδημάρχου Βριλησσίων, Ζωής Κουβαρά. Μιας γυναίκας που υπηρέτησε επί σειρά ετών τα Βριλήσσια και η οποία με αφοσίωση προσέφερε σημαντικό έργο, ιδίως στον κρίσιμο τομέα της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας. Οι συμπολίτες μας, αναγνωρίζοντας το έργο της και τα αισθήματα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο που την διακατείχαν, την εξέλεγαν στις πρώτες θέσεις προτίμησης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους της», ανέφερε ο κ. Πισιμίσης.

Share.

Comments are closed.