Χαλάνδρι: Αυτοκτόνησε 15χρονη μαθήτρια σε ιδιωτικό σχολείο – Πήδηξε από τον 3ο όροφο

0

Μια 15χρονη μαθήτρια, αμερικανικής καταγωγής, φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας από τον 3ο όροφο ιδιωτικού σχολείου στο Χαλάνδρι, όπου φοιτούσε.
Όπως είναι φυσικό γονείς, μαθητές και καθηγητές βρίσκονται σε κατάσταση μετά την αυτοκτονία 15χρονης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Παρασκευής, εν ώρα μαθήματος η 15χρονη, πήδηξε από τον 3ο όροφο του American Community Schools of Athens.
Την εντόπισε μια καθαρίστρια του κολλεγίου και οι καθηγητές παρ΄ότι ήταν σοκαρισμένοι από το τραγικό γεγονός, κράτησαν τα παιδιά στις αίθουσες μέχρι να έρθουν οι γονείς τους, για να μην αντικρίσουν το φρικτό θέαμα.
Η 15χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου της έγινε ΚΑΡΠΑ και οι γιατροί έκαναν μεγάλες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή, όμως δεν τα κατάφεραν.
Οι γονείς της είναι Αμερικανοί πολίτες, υψηλόβαθμα στελέχη της πρεσβείας των ΗΠΑ και μόλις ειδοποιήθηκαν πήγαν στο νοσοκομείο, συντετριμμένοι. Αμέσως υπήρξε ψυχολογική υποστήριξη στην οικογένεια, ενώ τα τηλέφωνα μεταξύ ΓΑΔΑ και αμερικανικής πρεσβείας είχαν πάρει «φωτιά».
Δεν προκύπτει ότι η 15χρονη άφησε κάποιο σημείωμα, με τις Αρχές να ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της. Λαμβάνονται καταθέσεις από οικογενειακό, σχολικό και φιλικό περιβάλλον.
Η μαθήτρια είχε παρουσιάσει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν και δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

Share.

Comments are closed.