Το Φωτογραφικό εργαστήριο του Δήμου Χαλανδρίου φιλοξενεί τον καταξιωμένο φωτογράφο Τάσο Βρεττό

0

Ο Τάσος Βρεττός, του οποίου η έκθεση «το Αίνιγμα του Δάσους» στο κτήριο Νόμπελ αποτέλεσε, φέτος, το πολιτιστικό γεγονός του Χαλανδρίου, θα είναι αυτή τη φορά ο καλεσμένος του φωτογραφικού εργαστηρίου «Ο λόγος στην Εικόνα», τη Δευτέρα 15 Μαΐου  2023, στις 20:00, στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Χαλανδρίου (Τομπάζη 18 και Φιλικής Εταιρείας).
Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Μπάμπης Κουγεμήτρος.

Λίγα λόγια για τον Τάσο Βρεττό
Ο καταξιωμένος Έλληνας φωτογράφος Τάσος Βρεττός γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι. Ασχολείται με τη φωτογραφία από το 1979, τόσο με προσωπικά καλλιτεχνικά project όσο και ως επικεφαλής του φωτογραφικού τμήματος της εκδοτικής εταιρείας «Γραμμή», αργότερα των εκδόσεων Λαμπράκη, και σήμερα ως ιδρυτής του studio Vrettos.

Συνεργάστηκε με τον Μάνο Χατζιδάκι στο περιοδικό «Τέταρτο», όπως επίσης με σχεδόν όλα τα εγχώρια περιοδικά μόδας, με δισκογραφικές εταιρείες, αλλά και μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σαράντα χρόνια μετά την πρώτη του έκθεση στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, επιστρέφει στο χώρο του Αετοπουλείου προκειμένου να μας αφηγηθεί τη φωτογραφική του ιστορία με λόγια και εικόνες.

Info:
Artist Talks Τάσος Βρεττός

Δευτέρα 15 Μαΐου  2023
Ώρα 20:00
Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου (Τομπάζη 18 και Φιλικής Εταιρείας)
Είσοδος ελεύθερη

Share.

Comments are closed.