Ομάδα νεαρών έκαψε τρία λεωφορεία και κατέστρεψε στάση έξω από το Γεωπονικό – Εννέα προσαγωγές

0

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η λεωφόρος Αθηνών μετά τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν αργά τη νύχτα έξω από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών όταν ομάδα νεαρών συγκρούστηκε με αστυνομικές δυνάμεις.
Η ομάδα των νεαρών αργά βγήκε από το Γεωπονικό πανεπιστήμιο και επιτέθηκε με μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων, ενώ έβαλε φωτιά σε 3 τουριστικά λεωφορεία και κατέστρεψε μία στάση.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2 τη νύχτα όταν μια ομάδα περίπου 20 ατόμων βγήκε από την πύλη του Πανεπιστημίου και άρχισε να εκτοξεύει αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην περιοχή.
Κάποιοι από αυτούς πέταξαν βόμβες μολότοφ και ξεκίνησαν να σπάνε τη στάση ενώ αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής.


Λόγω των επεισοδίων η λεωφόρος Αθηνών παρέμεινε κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της Σπύρου Πάτση έως την οδό Μητροδώρου, περίπου από τις 02.30 έως τις 05:00.
Έγιναν εννέα προσαγωγές, αλλά καμία δεν μετατράπηκε καμία σε σύλληψη.

Δείτε βίντεο της ΕΡΤ με ρεπορτάζ για τους νεαρού που έκαψαν τρία λεωφορεία και κατέστρεψαν στάση έξω από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

Share.

Comments are closed.