Τραγωδία στα Τρίκαλα: 15χρονη μαθήτρια από το Βύρωνα Αττικής πέθανε σε νυχτερινό μαγαζί που είχε πάει για διασκέδαση

0

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας trikalavoice.gr, μια 15χρονη μαθήτρια, από σχολείο του Βύρωνα Αττικής που συμμετείχε σε σχολική εκδρομή και διασκέδαζε με συμμαθητές και συμμαθήτριές της,  ξαφνικά κατέρρευσε, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς, μέσα στο κέντρο. Το τραγικό συμβάν έγινε γύρω στη 1 το βράδυ.
Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν τα πάντα για να τη κρατήσουν στη ζωή και επέμειναν για ώρες, αλλά μάταια. Το κορίτσι κατέληξε τα ξημερώματα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη στη μαθήτρια, δυστυχώς όμως τίποτα δεν στάθηκε αρκετό για την κρατήσουν στη ζωή.

Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του Νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους.
Παράλληλα, ψυχολόγοι έσπευσαν στο ξενοδοχείο που μένουν τα παιδιά ώστε να τα ενημερώσουν για το περιστατικό και να τα στηρίξουν, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.
Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει νεκροψία-νεκροτομή που ήδη διατάχτηκε. Παράλληλα, έχει ληφθεί ήδη δείγμα αίματος από την 15χρονη για τοξικολογική εξέταση.

Συλλυπητήρια από τη Νίκη Κεραμέως για το θάνατο της 15χρονης
Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως με ανάρτηση της στο twitter, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα.

«Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη. Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και τη συνοδό της εκδρομής. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος»

Share.

Comments are closed.