Λάζαρος Λασκαρίδης: Πολύ κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του – Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

0

Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για έκτη ημέρα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας και δημοσιογράφος Λάζαρος Λασκαρίδης.
Οι θεράποντες ιατροί, τονίζουν ότι η κατάστασή του είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη, καθώς ο κ. Λασκαρίδης έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την πτώση από βεράντα της βιβλιοθήκης του Δήμου Καλλιθέας, στην οποία βρισκόταν ο αντιδήμαρχος και καθώς ακούμπησε στα κάγκελά της αυτά υποχώρησαν κι έπεσε στο κενό.
Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του νοσοκομείου, ο κ. Λασκαρίδης παραμένει μέχρι και σήμερα, Τρίτη, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να παρακολουθούν συνεχώς την πορεία της υγείας του.
Την ίδια ώρα διενεργείται αυτεπάγγελτη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Καλλιθέας, υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Ποινικής Δίωξης, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του σοβαρού τραυματισμού του δημοσιογράφου και αντιδημάρχου.
Ο δικηγόρος Δημήτρης Μπόλης και φίλος του αντιδημάρχου, μιλώντας στην ιστοσελίδα newsit.gr, σημειώνει ότι έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι και να αποδοθούν ευθύνες. «Εγώ υπέβαλα μια μηνυτήρια αναφορά, είδα ότι υπήρχαν κάποια δημοσιεύματα ότι το κάγκελο στο οποίο ακούμπησε ήταν σκουριασμένο, φαίνεται και από κάποιες φωτογραφίες, το ότι δηλαδή αυτός ο εξωτερικός χώρος δεν είναι όπως θα έπρεπε να ήταν. Διενεργείται ήδη αστυνομική προανάκριση υπό την εποπτεία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών και αναμένουμε να δούμε σε ποιους ανήκουν οι ευθύνες και πώς θα προσωποποιηθούν, γιατί φαίνεται ότι αυτή η κατασκευή είναι επιεικώς πλημμελής και απ’ ότι φαίνεται δεν συνάδει με τους πολεοδομικούς κανόνες» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μπόλης. 

Share.

Comments are closed.