Καλλιθέα: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Λάζαρος Λασκαρίδης που έπεσε από το μπαλκόνι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

0

Χειρουργείται αυτή την ώρα στο «Γ. Γεννηματάς» ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καλλιθέας και δημοσιογράφος Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι και δίνει μάχη για τη ζωή του.
Ο αντιδήμαρχος, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kallitheaonline.gr, βρισκόταν σε εκδήλωση του Δήμου Καλλιθέας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, όταν περίπου στις 18:30 βγήκε σε ένα μικρό μπαλκόνι του πρώτου ορόφου για να καπνίσει ένα τσιγάρο. Εκεί στηρίχθηκε στα κάγκελα του μπαλκονιού, τα οποία ωστόσο ήταν σάπια και υποχώρησαν με συνέπεια ο Λάζαρος Λασκαρίδης να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3 μέτρων με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του, τις οποίες ανέκτησε λίγα λεπτά αργότερα.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά για τη μεταφορά του φορείου από το σημείο προς το ασθενοφόρο χρειάσθηκε να συνδράμουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να το βγάλουν, καθώς το σημείο της πτώσης είναι δυσπρόσιτο. Από την πτώση ο Λάζαρος Λασκαρίδης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση στον θώρακα.
Οι γιατροί στο «Γ. Γεννηματάς» περιγράφουν ως κρίσιμη την κατάσταση του Λάζαρου Λασκαρίδη.

Share.

Comments are closed.