Categories: Αθλητισμός

5η Διαδημοτική Συνάντηση Κολύμβησης «Ευριπίδεια 2023» – Μεγάλη συμμετοχή αθλητών από επτά δήμους

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από τις κολυμβητικές  διοργανώσεις, λόγω πανδημίας, ο Δήμος Χαλανδρίου πραγματοποίησε την Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023, την 5η Διαδημοτική Συνάντηση Κολύμβησης «Ευριπίδεια 2023», στο κλειστό κολυμβητήριο του αθλητικού κέντρου «Ν. Πέρκιζας».
Η ανταπόκριση των μικρών αθλητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς συμμετείχαν 240 παιδιά, από επτά (7) συνολικά δήμους της Αττικής. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν αθλητές από τους δήμους, Αμαρουσίου, Βύρωνα, Ιλίου, Καλλιθέας, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Παλλήνης-Γέρακα και Χαλανδρίου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμος Χαλανδρίου τίμησε τον  πρώην κολυμβητή και νυν ομοσπονδιακό προπονητή, Χαράλαμπο Παπανικολάου, για τη συνολική προσφορά του στον Αθλητισμό και την ελληνική κολύμβηση ενώ τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους συμμετέχοντες δήμους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Χαλανδρίου Σέργιος Γκάκας και Χάρης Μαυρουδής, ο αντιδήμαρχος Αθλητικών – Εκπαιδευτικών Υποδομών του Δήμου Βύρωνα, κ. Ευθύμιος Τέγος και η προϊσταμένη δημοτικού κολυμβητηρίου Βύρωνα κ. Κατερίνα Βασιλοπούλου.
Ο Δήμος Χαλανδρίου ευχαριστεί θερμά τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των συμμετεχόντων δήμων για τη θετική συνεισφορά τους, τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Αθλητισμού για την άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης αλλά και τους μουσικούς της Φιλαρμονικής του Δήμου, που την πλαισίωσαν.

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

«Χαλάνδρι στο Φως» – Χάρης Ρώμας: Προτάσεις για την αντιμετώπιση πλημμυρών

Η δημοτική παράταξη «Χαλάνδρι στο Φως», με επικεφαλής το Χάρη Ρώμα, στα πλαίσια της συνεργασίας…

9 ώρες ago

Φωτιά σε αστικό λεωφορείο της γραμμής 446 (Σταθμός Αμαρουσίου-Νοσοκομείο Πεντέλης) [Βίντεο]

Φωτιά εκδηλώθηκε αστικό λεωφορείο σήμερα το πρωί, στις 8.15 στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου και Εθνικής…

14 ώρες ago

Βόρεια Μακεδονία: 59 νεκροί, 150 τραυματίες14 έως 25 ετών στο κλαμπ του θανάτου

Μία ασύλληπτη τραγωδία χτύπησε τη μικρή πόλη Κοτσάνι της Βόρειας Μακεδονίας το βράδυ της Κυριακής, όταν πυρκαγιά ξέσπασε μέσα…

14 ώρες ago

Grand Prix Αυστραλίας: Μεγάλος νικητής ο Νόρις [Βίντεο]

Ο Lando Norris κατάφερε να επιβιώσει από τρεις επανεκκινήσεις, μία έξοδο που του κόστισε το…

21 ώρες ago

Φορολογικές δηλώσεις 2025 – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ

Η ώρα των φορολογικών δηλώσεων 2025 έφτασε καθώς από τη Δευτέρα, 17 Μαρτίου, ανοίγει η…

1 ημέρα ago

Κινητοποίηση γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών για να φύγουν κεραίες δίπλα από σχολείο – Διαμαρτυρία στη Vodafone, Tρίτη 18/3, 17.30

Οι Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του συγκροτήματος Σχολείων Άνω Χολαργού, έχοντας την υποστήριξη και του…

1 ημέρα ago