Categories: Κοινωνία

Αποτροπιασμός: Εξέδιδαν 14χρονη από ίδρυμα! Τη βίαζαν και βιντεοσκόπησαν – Τρεις συλλήψεις

Μια ακόμη σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας με ανήλικη σοκάρει το πανελλήνιο!
Τα ξημερώματα της Τρίτης συνελήφθησαν ένας 30χρονος από τη Νίκαια, ένας 24χρονος από τη Μαγούλα και ένας 23χρονος επίσης από τη Μαγούλα Αττικής, οι οποίοι κατηγορούνται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου.
Το 14χρονο θύμα ζει σε ίδρυμα και στο παρελθόν έχουν γίνει αρκετές δηλώσεις εξαφάνισης (εκούσιας διαφυγής) του παιδιού, το οποίο συνήθιζε να επιστρέφει στη δομή.
Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν η ανήλικη εξαφανίστηκε από τη δομή, όπου επέστρεψε ώρες μετά. Στην ίδια δομή βρίσκεται η αδελφή της στην οποία πήγε και της είπε, «σου έχω ένα δώρο» και στη συνέχεια της εκμυστηρεύτηκε πως είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με έναν άνδρα έναντι αμοιβής και ότι το δώρο ήταν τα χρήματα που είχε λάβει από τη συνεύρεση αυτή.
Η αδελφή της κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και την Κυριακή κατάφερε μέσω του κινητού της 14χρονης και υποδυόμενη αυτήν, έκλεισε ραντεβού με τους ενήλικους δράστες σε ξενοδοχείο. Παράλληλα ενημέρωση τόσο την αστυνομία όσο και την κοινωνική λειτουργό της δομής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη έφευγε από τη δομή με τη θέλησή της, όπου επέστρεφε μετά ξημερώματα, γεγονός το οποίο είχε προξενήσει εντύπωση στους κοινωνικούς λειτουργούς που με τη σειρά τους είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία.
Πάντως οι δύο από τους συλληφθέντες παραδέχτηκαν ότι το βράδυ της 19ης Μαρτίου, βρίσκονταν σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, όπου συνευρέθηκαν με την ανήλικη, ενώ, δεν δίστασαν να βιντεοσκοπήσουν τις φρικώδεις πράξεις τους.
Η Αστυνομία έχει κατασχέσει το υλικό που αποδεικνύει τις πράξεις αλλά και συνομιλίες μεταξύ των δραστών.
Το κύκλωμα εξέδιδε την 14χρονη έναντι 100 ευρώ κάθε φορά, ενώ φέρεται να την είχε πείσει να εγκαταλείψει τη δομή φιλοξενίας.

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον Πρόεδρο του Ιράν Ραΐσι συνετρίβη Σε εξέλιξη οι έρευνες για επιζώντες

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον Ιρανό Πρόεδρο Εμπραχίμ Ραΐσι (Ebrahim Raisi) και τον υπουργό Εξωτερικών…

2 ώρες ago

Εξετάσεις PISA: Στάση εργασίας κήρυξε η ΔΟΕ την Τετάρτη 22/05/2024, με στόχο την ακύρωση της υλοποίησης αυτών των εξετάσεων

Η Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ) με ανακοίνωσή της αναλύει τους λόγους για τους οποίους είναι…

14 ώρες ago

Σοκ στο Μεσολόγγι: 15χρονος υπό την απειλή μαχαιριού λήστεψε13χρονο

Ένα ακόμη περιστατικό παραβατικότητας και βίας ανηλίκων απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές αυτή τη φορά στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα…

22 ώρες ago

Οι Χούθι χτύπησαν ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα – Δεν υπάρχουν θύματα – Το πλοίο συνεχίζει το ταξίδι του

Ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά έπληξαν με βαλλιστικό πύραυλο οι Χούθι. Η επίθεση σημειώθηκε περίπου…

1 ημέρα ago

Ερώτηση στη Βουλή του Στέφανου Παραστατίδη για την Ελληνική PISA

Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κατέθεσε ο Βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος ΚΤΕ…

1 ημέρα ago

Βαγγέλης Βουτσινάκης* : Ζωή κάτω απ’ τον ίδιο ουρανό…

...Αυτή η εμβληματική -τολμώ να γράψω- αποστροφή του Παναγή Παναγιωτόπουλου* όταν αναφέρεται στις κοινές προσλαμβάνουσες,…

1 ημέρα ago