Αποτροπιασμός: Εξέδιδαν 14χρονη από ίδρυμα! Τη βίαζαν και βιντεοσκόπησαν – Τρεις συλλήψεις

0

Μια ακόμη σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας με ανήλικη σοκάρει το πανελλήνιο!
Τα ξημερώματα της Τρίτης συνελήφθησαν ένας 30χρονος από τη Νίκαια, ένας 24χρονος από τη Μαγούλα και ένας 23χρονος επίσης από τη Μαγούλα Αττικής, οι οποίοι κατηγορούνται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου.
Το 14χρονο θύμα ζει σε ίδρυμα και στο παρελθόν έχουν γίνει αρκετές δηλώσεις εξαφάνισης (εκούσιας διαφυγής) του παιδιού, το οποίο συνήθιζε να επιστρέφει στη δομή.
Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν η ανήλικη εξαφανίστηκε από τη δομή, όπου επέστρεψε ώρες μετά. Στην ίδια δομή βρίσκεται η αδελφή της στην οποία πήγε και της είπε, «σου έχω ένα δώρο» και στη συνέχεια της εκμυστηρεύτηκε πως είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με έναν άνδρα έναντι αμοιβής και ότι το δώρο ήταν τα χρήματα που είχε λάβει από τη συνεύρεση αυτή.
Η αδελφή της κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και την Κυριακή κατάφερε μέσω του κινητού της 14χρονης και υποδυόμενη αυτήν, έκλεισε ραντεβού με τους ενήλικους δράστες σε ξενοδοχείο. Παράλληλα ενημέρωση τόσο την αστυνομία όσο και την κοινωνική λειτουργό της δομής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη έφευγε από τη δομή με τη θέλησή της, όπου επέστρεφε μετά ξημερώματα, γεγονός το οποίο είχε προξενήσει εντύπωση στους κοινωνικούς λειτουργούς που με τη σειρά τους είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία.
Πάντως οι δύο από τους συλληφθέντες παραδέχτηκαν ότι το βράδυ της 19ης Μαρτίου, βρίσκονταν σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, όπου συνευρέθηκαν με την ανήλικη, ενώ, δεν δίστασαν να βιντεοσκοπήσουν τις φρικώδεις πράξεις τους.
Η Αστυνομία έχει κατασχέσει το υλικό που αποδεικνύει τις πράξεις αλλά και συνομιλίες μεταξύ των δραστών.
Το κύκλωμα εξέδιδε την 14χρονη έναντι 100 ευρώ κάθε φορά, ενώ φέρεται να την είχε πείσει να εγκαταλείψει τη δομή φιλοξενίας.

Share.

Comments are closed.