Σοφία Πουλοπούλου*: Η κυβέρνηση ομολογεί τον πανικό της και επιχειρεί να προκαλέσει Κοινωνικό Χάος

0

Η σημερινή, απρόκλητη βία της αστυνομίας κατά των ειρηνικών διαδηλωτών και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μεταξύ των γνωστών αγνώστων και της αστυνομίας, εκτοξεύοντας οι πρώτοι μολότοφ κ οι δε χρήση χημικών, αποτελούν ευθύ πλήγμα στη Δημοκρατία.

Η κυβέρνηση ομολογεί τον πανικό της και επιχειρεί να προκαλέσει κοινωνικό χάος, σε μια ύστατη προσπάθεια να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να «ξεχαστεί» το τραγικό δυστύχημα και η δολοφονία 57 ανθρώπων στα Τέμπη, προκειμένου να ανακάμψει δημοσκοπικά εν όψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.

Από κάθε άποψη πρόκειται για μια επικίνδυνη και ανίκανη κυβέρνηση που αδυνατεί να διαχειριστεί όχι μόνο πρακτικά αλλά και επικοινωνιακά το τραγικό αυτό δυστύχημα.

Ο κ Μητσοτάκης κρύβεται πίσω από τις κυβερνητικές του ευθύνες και από άριστος φαίνεται να μένει μετεξεταστέος.

Επιλέγει να μείνει με μελανά γράμματα στην ιστορία της χώρας, παρά τις πάμπολλες συγγνώμες που έχει ζητήσει από τον ελληνικό λαό.

Παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ο λαός επέλεξε να διαδηλώσει ειρηνικά και εμμένει να χυθεί άπλετο φως και να αποδοθούν οι ευθύνες κατά πάντων υπευθύνων, συμπεριλαμβανομένων και των πολιτικών.

Είναι ολοφάνερο πως η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει το ταχύτερο δυνατόν από την εξουσία.

* Η Σοφία Πουλοπούλου είναι εκπαιδευτικός στην ΔΠΕ Ηρακλείου Κρήτης, πρώην Αντιπρόεδρος ΔΣ Σύρου Τήνου Μυκόνου, ΄πρώην Υπ. Βουλευτής Α’ Αθήνας με το ΚΙΝΑΛΜέλος της Γραμματείας του Τομέα Παιδείας του ΚΙΝΑΛΜέλος Πανελλαδικού Συμβουλίου ΔΗ.ΣΥ. και υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Πατήστε και δείτε τα 74 προηγούμενα άρθρα της Σοφίας Πουλοπούλου

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner