Κώστας Ασκούνης – «Προοπτική Ζωής»: Προτείνουμε κινητοποιήσεις αν δεν προκηρυχτούν τα έργα για το Παραλιακό Μέτωπο

0

«Πλέον κλονιστεί η εμπιστοσύνη μας προς την Περιφέρεια Αττικής» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προοπτική Ζωής», Κώστας Ασκούνης, και προτείναι «εάν δεν προκηρυχτεί η δημοπράτηση της Β’ φάσης μέχρι τις 31 Μαΐου να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ασκούνη
Πραγματοποιήθηκε εχθές το κοινό Δημοτικό Συμβούλιο των Δήμων Καλλιθέας & Μοσχάτου-Ταύρου για την πορεία των έργων στο Παραλιακό Μέτωπο.
Μετά από 3,5 χρόνια διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής υπό τον κ. Πατούλη η κατάσταση στο Παραλιακό Μέτωπο παραμένει η ίδια.
Ο Περιφερειάρχης πανηγυρίζει ότι πέτυχε την χρηματοδότηση του έργου, κάτι όμως που είχε πανηγυρίσει ξανά το 2020 και το 2021.
Παρά τις επίμονες ερωτήσεις ο κ. Πατούλης αρνήθηκε να δεσμευτεί για τον ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ Β’ ΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ και ζήτησε από τον κόσμο να κάνει ΥΠΟΜΟΝΗ.
Τονίσαμε ότι έχει πλέον κλονιστεί η εμπιστοσύνη μας προς την Περιφέρεια Αττικής και προτείναμε, μεταξύ των άλλων, ότι ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ Β’ ΦΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
Είναι ο μόνος δρόμος για να πιέσουμε για την επιτάχυνση ολοκλήρωσης του έργου.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

Share.

Comments are closed.