Νίκος Μπαρμπούνης – Ηράκλειο Αλλιώς: Σοβαρές καταγγελίες από γονείς για παιδική χαρά του Ηρακλείου μένουν αναπάντητες!

0

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο Αλλιώς» και υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μπαρμπούνης με ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι παραμένουν αναπάντητες οι σοβαρές καταγγελίες γονέων για την κατάσταση που επικρατεί σε παιδική χαρά του Ηρακλείου Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ Μπαρμπούνη
Έκθετη για μια ακόμα φορά η δημοτική αρχή Ηρακλείου μετά τη σοβαρότατη καταγγελία από γονείς και δημότες του Ηρακλείου Αττικής σε τοπικό μέσο ενημέρωσης για επικίνδυνη παιδική χαρά.
Γυμνά καλώδια, καπάκια που λείπουν από κολόνες ηλεκτροφωτισμού και το σοβαρότερο όλων διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος (!!!) στις κολόνες φωτισμού, στην παιδική χαρά της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου, στο Ηράκλειο Αττικής. Ανήσυχοι γονείς προσπαθούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους τυλίγοντας τα γυμνά καλώδια με μονωτικές ταινίες και διενεργώντας οι ίδιοι ελέγχους για τη διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος στις κολόνες φωτισμού. Μάλιστα, οι ίδιοι οι γονείς αναφέρουν και περιστατικό, ευτυχώς, ελαφρύ τραυματισμού παιδιού λόγο της διαρροής. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η κατάσταση αυτή δεν είναι προσωρινή. Οι γονείς έχουν απευθυνθεί στο Δήμο πολλάκις λαμβάνοντας ως απάντηση ΕΙΡΩΝΙΑ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
Πόσο ακόμα θα εκθέτουμε τα παιδιά μας σε κίνδυνο;;;
Τι ακριβώς πρέπει να γίνει για να ληφθούν μέτρα;;;
Τι περιμένει ο Δήμαρχος; Να γίνει κάτι πιο σοβαρό;;
Και τότε τι, θα μιλάμε για ανθρώπινο λάθος;;;
Κύριε Δήμαρχε, είναι ασφαλής η παιδική χαρά;
Η δημοτική παράταξη «Ηράκλειο Αλλιώς» εγκαλεί τον Δήμαρχο της πόλης και απαιτεί άμεσες απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα αλλά κυρίως, απαιτεί άμεση επίλυση του τόσο σοβαρού θέματος.
Μπορείτε να μας διαβεβαιώστε δημόσια ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα παιδιά που παίζουν στη συγκεκριμένη παιδική χαρά αλλά και σε όλες τις παιδικές χαρές του Ηρακλείου;
Κύριε Δήμαρχε, τα όποια έργα υλοποιούνται σε μια πόλη δεν αρχίζουν και τελειώνουν με μια φωτογραφία κι ένα δελτίο τύπου. Η δουλειά σας δεν είναι να δημιουργείται εντυπώσεις και να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Μπορείτε επιτέλους να διοικήσετε;
Οι παιδικές χαρές, οι κοινόχρηστοι χώροι, τα σχολεία, τα δημόσια κτήρια χρειάζονται συνολικό σχεδιασμό και προγραμματισμό. Χρειάζονται συντήρηση. Διαχειρίζεστε δημόσιο χρήμα και κυρίως είστε ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την ασφάλεια των δημοτών όλων των ηλικιών.
Ο ρόλος του Δημάρχου απαιτεί υπευθυνότητα. Μπορείτε να ανταποκριθείτε, επιτέλους στον ρόλο σας; Ασκείται δημόσια διοίκηση με κλειστές πόρτες!!! Ως που θα φτάσει η αλαζονεία σας; Απαιτείται διοίκηση με διαφάνεια, με ανοιχτές πόρτες και όχι εξυπηρέτηση ημετέρων.

Share.

Comments are closed.