Τέλος οι κλήσεις  της Τροχαίας στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων

0

Η κυβέρνηση επιθυμώντας να βάλει τέλος στο σβήσιμο των κλήσεων της Τροχαίας, σχεδιάζει να γίνονται ηλεκτρονικά! Συγκεκριμένα ο τροχονόμος δεν θα αφήνει το χαρτί που όλοι γνωρίζουμε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και οι παραβάσεις στο μέλλον θα εμφανίζονται στην ηλεκτρονική ταυτότητα του αυτοκινήτου στην πλατφόρμα myCar της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Υπενθυμίζεται ότι αυτής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ο πολίτης βλέπει μέχρι αυτή τη στιγμή αν έχουν πληρωθεί τα τέλη κυκλοφορίας, αν το όχημά του βρίσκεται σε κίνηση ή ακινησία και αν έχει κλαπεί.
Πάντως εκείνο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι αν θα έρχεται κάποια ειδοποίηση στον παραβάτη ή αν θα πρέπει ο ίδιος να μπαίνει στην πλατφόρμα για να τσεκάρει αν έχει δεχθεί κάποια κλήση. Πιθανότερο θεωρούμε το πρώτο. Σημειώστε, πως η τεχνολογία έχει κάνει ήδη την εμφάνιση της και στους φωτεινούς σηματοδότες, με το πρώτο έξυπνο φανάρι να έχει τοποθετηθεί στην Ποσειδώνος. Με έξι διαδοχικές φωτογραφίες μπορεί και καταγράφει τις παραβάσεις των οχημάτων.

Share.

Comments are closed.