Τέμπη: Ανατριχιαστικό βίντεο από το φλεγόμενο βαγόνι μετά τη φονική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη

0

Βίντεο ντοκουμέντο από τις ανατριχιαστικές στιγμές αμέσως μετά τη φονική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο τηλεοπτικός σταθμός Mega στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο & Ανθή Βούλγαρη,
Μάλιστα μιλώντας στο Mega, ο κ. Αρσλάν, εργάτης από το Πακιστάν, ο οποίος τράβηξε και το βίντεο, περιέγραψε πώς κατάφερε να επιβιώσει από το μοιραίο επιβατικό τρένο και πως βγήκε από το 5ο βαγόνι και κατευθύνθηκε αμέσως στο σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά.
Στο βίντεο φαίνεται η φωτιά που έχουν πάρει τα βαγόνια και οι άνθρωποι φωνάζουν και προσπαθούν να βγουν από το τρένο. Στο βίντεο ακούγεται επίσης ένας άλλος επιζών να καλεί με το κινητό του, συγγενή του, και του λέει ότι δε ξέρει τι έχει συμβεί, ζητά βοήθεια αλλά και να καλέσουν την πυροσβεστική.
«Πήγα 3 μέρες Αθήνα για βόλτα και γύρισα στη Θεσσαλονίκη. Μετά την Λάρισα έγινε το τρακάρισμα. Είδα παράθυρα σπασμένα και βγήκα έξω, και δεν μπορούσα να κατέβω κάτω. Ξαναμπήκα μέσα και μετά άνοιξαν οι πόρτες και βγήκα. Βοήθησα έναν κύριο που έπεσε 3 φορές κάτω και τον έβγαλα έξω», είπε αρχικά.
«Έπειτα πήγα μπροστά που είχε φωτιά, αλλά δεν μπορούσα να πλησιάσω γιατί ήταν ψηλά πάνω. Ήταν όλα τα βαγόνια τα μπροστά με φωτιά και είχαν αίματα όλα τα παιδιά. ‘Ήρθε και η αστυνομία και η πυροσβεστική. Ήταν πολύ ψηλά δεν μπορούσες να ανέβεις πάνω», συμπλήρωσε.
«Δεν κράτησαν τα στοιχεία μου όταν πήγα με πούλμαν στη Θεσσαλονίκη. Χτύπησα λίγο το χέρι μου, είμαι καλά. Πήγα στο φαρμακείο μόνο και πήρα κάτι χάπια, δεν χτύπησα πολύ», κατέληξε ο κ. Αρσλάν.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Mega, όπου παρουσιάστηκε το συγκεκριμένο βίντεο

Share.

Comments are closed.