Ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή για την τραγωδία στα Τέμπη: Σε άσχημη κατάσταση οι σοροί – Οι 7 από τους 35 απανθρακωμένοι [Βίντεο]

0

Η Ρουμπίνη Λεονταρή, προϊστάμενη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας μαζί με τους ιατροδικαστές Χρήστο Κραβαρίτης και Χρυσαυγή Κιούση, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr, βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου μεταφέρονται οι νεκροί της τραγωδίας των Τεμπών μετά από την χθεσινοβραδινή σύγκρουση των δυο τρένων.
Η κα Λεονταρή τόνισε ότι: «Οι σοροί βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση. Υπάρχουν στο νεκροτομείο 35 σοροί αυτή τη στιγμή. Οι επτά είναι απανθρακωμένοι. Η διαδικασία της ταυτοποίησης δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και θα είναι χρονοβόρα. Κάποιες από τις σορούς θα χρειαστούν και εξέταση DNA για την ταυτοποίηση λόγω της απανθράκωσης».
Στο έργο των ιατροδικαστών λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης έρχεται να συνδράμει και ο ιατροδικαστής υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης.
Σύμφωνα με την Λεονταρή η χθεσινή τραγωδία θυμίζει έντονα εκείνη των Τεμπών.
Επιβεβαίωσε επίσης η κα Λεονταρή πως οι σοροί στην πλειοψηφία τους ανήκουν σε άτομα νεαρής ηλικίας χωρίς να έχει βρεθεί κάποιο παιδί ανάμεσα τους.
Ήδη έχει αρχίσει σταδιακά η μακάβρια διαδικασία της ταυτοποίησης των νεκρών από τους συγγενείς τους.

Δείτε βίντεο του onlarissa.gr με τις δηλώσεις της προϊστάμενης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας Ρουμπίνης Λεονταρή

Share.

Comments are closed.