Δημήτρης Καμπουράκης για τον Πολάκη: Έκανε ηρωική έξοδο γιατί δεν θα εκλεγόταν – Γνώμη μου είναι ότι θα φτιάξει κόμμα

0

Την εκτίμησή του για το σκεπτικό που καθοδήγησε τις ενέργειες του Παύλου Πολάκη οι οποίες προκάλεσαν τριγμούς στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, εξέφρασε ο Δημήτρης Καμπουράκης, ένας από τους δημοσιογράφους που συμπεριλαμβάνονταν στην «προκήρυξη» του βουλευτή Χανίων, η οποία έφερε σάλο.
Αναφερόμενος, λοιπόν, στο θέμα του Κρητικού βουλευτή, τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας παράπεπεμψε στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, δρομολογώντας τη διαγραφή του, σημείωσε πως ο Πολάκης ήξερε ποιες θα ήταν οι συνέπειες της ανάρτησής του και πως ουσιαστικά «έκανε ηρωική έξοδο».
«Έφυγε μόνος του γιατί -προσωπικά πιστεύω – ότι μετά τη ρήξη της περασμένης εβδομάδας, ο κομματικός μηχανισμός στα Χανιά θα ήταν υπέρ του Σταθάκη, ο οποίος ήταν πολύ χαλαρός και τον έφαγε λάχανο ο Πολάκης την προηγούμενη φορά, και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει έναν βουλευτή στα Χανιά, θα έβγαινε ο Σταθάκης και ο Πολάκης θα έμενε απ’ έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμπουράκης.
Σχετικά με το αν πρόκειται για ένα λάθος του Παύλου Πολάκη που «παραφέρθηκε», ο Δημήτρης Καμπουράκης εκτίμησε πως «Δεν κάνει τίποτα θυμικό ο Πολάκης. Μην ακούς ότι είναι ο αψύς. Δεν κάνει τίποτα θυμικό, όλα είναι υπολογισμένα. Η γνώμη μου είναι ότι θα φτιάξει κόμμα. Δεν πρόκειται να πάει κάτω από άλλον. Τώρα θα τα κάνει μπάχαλο στην Επιτροπή. Θα πει εγώ είμαι εκλεγμένος, στο Συνέδριο βγήκα ψηλά, θα κατεβάσει μανιφέστο».

Share.

Comments are closed.