Στην Αλεξανδρούπολη το 1ο Φόρουμ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

0

Το Φόρουμ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη «1st EAST MACEDONIA & THRACE FORUM» θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki στην Αλεξανδρούπολη, αύριο Τετάρτη και Πέμπτη 22-23 Φεβρουαρίου 2023.
Στο Φόρουμ είναι προσκεκλημένοι κορυφαίοι ακαδημαϊκοί και διανοητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή καθώς και σημαντικοί εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο. Μεταξύ των έως τώρα επιβεβαιωμένων ομιλητών συγκαταλέγονται ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης καθώς και οι Υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ιωάννης Τσακίρης και Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη.
Ακόμη, ο προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, ο πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα, Σέργκιι Σουτένκο, ο πρώην Επίτροπος της ΕΕ Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής.
Στο συνέδριο μήνυμα στέλνει ο Μπομπ Μενέντεζ, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, ενώ παρέμβαση θα κάνει ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών για ενεργειακούς πόρους και πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ καθώς και ο Έντι Ζεμενίδης, Executive Director, της ομογενειακής HALC (Hellenic American Leadership Council).

  • Για να παρακολουθήσετε από κοντά τις εργασίες του Συνεδρίου, κάνετε την εγγραφή σας ΕΔΩ.
  • Δείτε όλους τους επιβεβαιωμένους ομιλητές, το πρόγραμμα του φόρουμ και περισσότερες πληροφορίες στο στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.
Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner