Σεισμός – Τουρκία: Οι οπαδοί της Γαλατασαράι σήκωσαν πανό στα ελληνικά με τη φράση «Ευχαριστώ πολύ φίλοι»

0

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην Τουρκία όπου φίλοι της Γαλατασαράι σήκωσαν πανό το οποίο απεικόνιζε διασώστη της ΕΜΑΚ να σώζει ένα μωρό κι έγραφε στα ελληνικά. «Ευχαριστώ πολύ». Αυτό έγινε στο παιχνίδι πόλο της στην Κωνσταντινούπολη. Πρόκειται για το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Challenger Cup.

Από τη μεριά του ο Απόλλωνας Σμύρνης σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει:
«Ευχαριστούμε πολύ φίλοι»! Το συγκινητικό πανό που σήκωσαν λίγο πριν την έναρξη του 2ου Προημιτελικού του Challenger Cup στο κολυμβητήριο «Engin Bora Waterpolo Pool» της Κωνταντινούπολης οι φίλαθλοι της Γαλατασαράι και το οποίο απεικόνιζε ένα παιδάκι από την Τουρκία στην αγκαλιά ενός Έλληνα διασώστη.
Το ευχαριστώ που έχει ως παραλήπτες τόσο τους άνδρες των ΕΜΑΚ που βρέθηκαν στην Τουρκία από την πρώτη στιγμή των φονικών σεισμών, που, δυστυχώς, κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό!
Εξάλλου δεν μας χωρίζει τίποτα, αντίθετα πάρα πολλά είναι εκείνα που μας συνδέουν!
Μια κίνηση πολύ όμορφη, πολύ συγκινητική. Ως Απόλλων Σμύρνης ανταποδίδουμε το «ευχαριστώ» και εκφράζουμε για ακόμη μία φορά τη βαθιά μας οδύνη για τα θύματα των καταστροφικών σεισμών σε Τουρκία και Συρία

Μετά την νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί της Γαλατά  με (16 – 8) και την πρόκρισή του στα ημιτελικά του LEN Challenger Cup, ο Απόλλωνας Σμύρνης σε άλλη ανάρτησή του στο facebook αναφέρει:
«Νίκη του APOLLON SMYRNIS Water Polo μέσα στην Κωνσταντινούπολη επί της Γαλατασαράι με 8-16 και πρόκριση στα ημιτελικά του LEN Challenger Cup.
Το ελληνικό πόλο ψηλά, αλλά αθλητισμός δεν είναι μόνο τίτλοι & κύπελλα όπως φαίνεται και από το πανό που κρέμασαν οι φίλοι της Γαλατασαράι…»

Share.

Comments are closed.