Νίκος Φασφαλής: Από βδομάδα θα συζητηθούν οι αιτήσεις μεταθέσεων των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας

0

Ο αιρετός στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ), με την παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π. Ε. (ΔΗ.ΣΥ.), Νίκος Φασφαλής με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς πότε θα συζητηθούν στο ΚΥΣΠΕ οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών για το 2023

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Φασφαλή
«Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Θέλω να σας ενημερώσω ότι την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ με θέμα την εξέταση των αιτήσεων Μετάθεσης των συναδέλφων Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι συνεδριάσεις θα είναι καθημερινές και θα συνεχιστούν μέχρι την ολοκλήρωση των Μεταθέσεων.
Εκτιμώ ότι με τη συμβολή όλων μας, θα υλοποιηθεί η θέση του Κλάδου για την έγκαιρη πραγματοποίηση των υπηρεσιακών μεταβολών και μέχρι τέλος του μήνα θα ανακοινωθούν οι Μεταθέσεις Ειδικής και Γενικής Αγωγής του 2023.
Ως Αιρετός εκπρόσωπος του Κλάδου θα απαιτήσω να δοθούν τα πραγματικά κενά που έχουν δηλωθεί από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, όπως μου έχουν κοινοποιηθεί από τους συναδέλφους Αιρετούς των ΠΥΣΠΕ, με συνυπολογισμό και αυτών που δημιουργούν οι φετινές παραιτήσεις των συναδέλφων.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Πιστός στις δεσμεύσεις μου και σύμφωνα με τις αρχές της Ισονομίας και της Διαφάνειας που κατακτήθηκαν με αγώνες του Κλάδου, θα σας ενημερώνω για κάθε εξέλιξη

Share.

Comments are closed.