«ΝΙΚΗ των Πολιτών» Αγία Παρασκευής: Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του  ΕΠΑ.Λ έγινε η καπό της πρωτοχρονιάτικής πίτας [Φωτο]

0

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του Επαγγελματικού Λυκείου Αγ. Παρασκευής – ΕΠΑΛ (πρ. Μπαρμπίκα) στον Τσακό, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής».
Την εκδήλωση που ξεκίνησε με την ηθοποιό Λουκία Πιστιόλα και ομιλία του Γιάννη Σταθόπουλου Δημάρχου Αγ. Παρασκευής 2014-19 και επικεφαλής της «ΝΙΚΗΣ».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων και πρ. Δημάρχων Π. Καμάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Β. Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των πόλεων Γ. Κουράσης, ο πρ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο Δημ. Σύμβουλος του «Φυσάει Κόντρα» Παν. Αντωνίου, οι Δημ. Σύμβουλοι της «ΝΙΚΗΣ» Παν. Γκόνης, Δημ. Κονταξής, Μαργαρίτα Δημητρίου – Καβρουδάκη, Ζωή Φωτεινού, Μαρία Κοντοπούλου, Σοφία Αϊδίνη, Τερψ. Γκιόκα, η πρ. Αντιδήμαρχος Ελ. Παπαδοπούλου, ο πρ. Γενικός Γραμματέας του Δήμου μας Στεφ. Κασαπίδης και οι πρ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικ. Αργυριάδης, Μιχ. Γαβράς, Γ. Μπαρακάκης και Κατερ. Φλατσούση και Γιάννης Μποσταντζόγλου.
Τίμησαν, επίσης, την εκδήλωση με την παρουσία τους πάρα πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και συλλογικοτήτων της πόλης μας, τα μέλη της Γραμματείας και οι εκπρόσωποι της «ΝΙΚΗΣ» στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου και ο πρ. Περιφερειακός Σύμβουλος Αρ. Βρούστης.
Στην εκδήλωση έστειλαν χαιρετισμούς, λόγω αδυναμίας παρουσίας, ο πρ. Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής και πρ. βουλευτής Λεονάρδος Χατζηανδρέου, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Στ. Κούλης και ο Θωμάς Κώτσης, γιος του αείμνηστου Δημάρχου Στ. Κώτση.

Δείτε φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από την εκδήλωση

Share.

Comments are closed.