Η οργάνωση του  ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, Παπάγου-Χολαργού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα [Φωτο]

0

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας πραγματοποίησε τη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου η Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, Παπάγου-Χολαργού, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Το παρόν στη εκδήλωση έδωσαν σύντροφοι από την περιοχή καθώς και μέλη της ΚΠΕ, της Νομαρχιακής Επιτροπής, και οι Υποψήφιοι του Βορείου Τομέα.
Την εκδήλωση την άνοιξε ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Νίκος Ντούρος, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους για τη δυναμική παρουσία τους, τονίζοντας το κλίμα μαζικότητας και ενότητας που απαιτείται για τη συνέχεια και συνέχισε παρουσιάζοντας όλους τους υποψήφιους βουλευτές του Βορείου Τομέα.
Τη σκυτάλη τη πήρε ο Εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης Δημήτρης Μάντζος, δίνοντας ευχές για καλή και αγωνιστική χρονιά, μιας ιδιαίτερα απαιτητικής για τη παράταξη και τη χώρα, σηματοδοτώντας με αυτό τον τρόπο και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας με ευχές και από τα υπόλοιπα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής.
Τέλος πρέπει να πούμε ότι η Συντονιστική Επιτροπή εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες στο κατάστημα CHALICE cafe – bar για τη φιλοξενία και όσους συνέβαλαν στη υλοποίηση της εκδήλωσης, καθώς και όσους τίμησαν την εκδήλωση με τη παρουσία τους!

Δείτε φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από την εκδήλωση

Share.

Comments are closed.