Categories: Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα Παπανδρέου τελείωσε κ. Τσίπρα – Δεν δέχομαι μαθήματα από τον σύμμαχο της ακροδεξιάς

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Κουμουνδούρου και της Χ. Τρικούπη, μετά και τις τελευταίες αιχμές του Αλέξη Τσίπρα κατά του Νίκου Ανδρουλάκη. Αυτή τη φορά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, απάντησε με φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου από το 2015.
Στην ανάρτηση του ο Νίκος Ανδρουλάκης, επιτίθεται προσωπικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας, ότι δεν δέχεται προοδευτικά μαθήματα από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ – Ακροδεξιά. Μάλιστα, τονίζει, πως «η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε».

Αναλυτικά η ανάρτηση Ανδρουλάκη
 «Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε.

Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε. κ. Τσίπρα σας παραθέτω μια μόνο εικόνα, που ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. «Προοδευτικά» μαθήματα δεν δέχομαι από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς. Στις επόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός θα αξιολογήσει και την ιδεολογική συνέπεια του καθενός μας»


Δείτε την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα
«Δεν μπορώ να φανταστώ το θύμα των υποκλοπών να συγκυβερνά με τον θύτη, αλλά κυρίως δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι δυνατό το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να έχει στόχο τη συνεργασία με τη ΝΔ του Μητσοτάκη, του Βορίδη, του Πλεύρη, του Γεωργιάδη και εσχάτως του Καρατζαφέρη»


Νωρίτερα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ο Παναγιώτης Δουδωνής, γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τις χθεσινές αναφορές του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την Πάτρα υπογράμμισε ότι «δεν μπορεί να επικαλείται τον Ανδρέα Παπανδρέου ο άνθρωπος, που συγκυβερνούσε τέσσερα χρόνια με τον Πάνο Καμμένο και την Ακροδεξιά».
«Όταν άκουσα αυτά που είπε η Πόπη Τσαπανίδου, τα επανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας και νωρίτερα είχε αναφέρει και ο Κώστας Βαξεβάνης, αρχικά εκνευρίστηκα και το θεώρησα μια απαράδεκτη κίνηση. Καθώς το ξανασκέφτομαι έχει αρχίσει να μου προκαλεί θυμηδία, γιατί έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ψεκασμού. Η διασπορά ευφάνταστων θεωριών συνωμοσίας δεν είναι επίπεδο πολιτικού διαλόγου» σημείωσε ο κ. Δουδωνής στον απόηχο των τελευταίων αναφορών εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για το πρόσωπο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Τομέας Παιδείας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Να στηριχτεί η εκπαίδευση στο Καστελλόριζο και στις «ανάλογες»  περιοχές

Το Καστελλόριζο και όλες οι περιοχές, που βρίσκονται σε δύσκολη «διασύνδεση» με τα αστικά κέντρα…

17 ώρες ago

Politico: Tο κλίμα πόλωσης στη Σλοβακία οδήγησε στην απόπειρα δολοφονίας κατά του πρωθυπουργού Φίτσο

Το αμερικανικό περιοδικό Politico με ανάλυσή του επιχειρεί να αναδείξει τα αίτια που οδήγησαν στην…

17 ώρες ago

Στον Mr Survivor, Ατζούν Ιλίτζαλι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το 45% του ΣΚΑΪ;

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τούρκο επιχειρηματία της showbiz, Ατζούν Ιλίτζαλι (Acun Ilıcalı), για…

17 ώρες ago

Super League: Tο πρωτάθλημα το πάρει ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ; Όλα τα σενάρια – Τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας – Τι ισχύει για την 3η και την 4η θέση

Ο τίτλος του πρωταθλητή στο φετινό πρωτάθλημα της  Super League θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική…

23 ώρες ago

Ολυμπιακός: Πώς θα διατεθούν τα εισιτήρια για τον τελικό του Conference League με την Φιορεντίνα

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο προμήθειας εισιτηρίων για τον τελικό του Conference League…

1 ημέρα ago

Έτοιμη η γέφυρα του Ευήνου στο Ευηνοχώρι

Ολοκληρώθηκε η νέα γέφυρα στον Ευήνο ποταμό που επανασυνδέει την παλιά Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων. Έτοιμη είναι…

2 ημέρες ago