«Νίκη των Πολιτών» – Αγία Παρασκευή: Πλήρης αποτυχία Ζορμπά για το δάνειο απαλλοτρίωσης του «Μακρή»

0

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκη των Πολιτών κ. Γιάννης Σταθόπουλος με χθεσινή του ανακοίνωση, κάνει λόγο για «αρνητικό αποτέλεσμα» σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στην υπόθεση δανειοδότησης από την Eurobank για την απαλλοτρίωση του χώρου των πρώην Εκπαιδευτηρίων Μακρή στην Αγία Παρασκευή και εκφράζει την ευχή να μην χαθεί στο τέλος και ο ίδιος ο χώρος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Νίκης των Πολιτών»
«Όταν πολλοί και πολλές ρωτούσαμε, στο Δημοτικό Συμβούλιο, τον κ. Ζορμπά για το δάνειο από την τράπεζα Eurobank, δάνειο απαραίτητο για την απαλλοτρίωση του χώρου των πρ. Εκπαιδευτηρίων «Μακρή», ήταν πάντα καθησυχαστικός και συχνά θυμωμένος.
Δυο χρόνια πέρασαν με συνεχείς παρεμβάσεις, όπως και αντίστοιχες της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, και το αποτέλεσμα ήρθε σήμερα και είναι αρνητικό.
Εντυπωσιάζει, μάλιστα, το γεγονός ότι η απάντηση της Τράπεζας περιέχει ακριβώς όσες παρατηρήσεις μας είχε, η ίδια, στείλει προ 17μηνου! Γιατί χάθηκαν τόσοι μήνες;
Αποτυχία πλήρης που έχει ονοματεπώνυμο!
Ζητήσαμε σε ειδική συνέντευξη Τύπου να τροποποιήσει την απόφαση και να απευθυνθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων η σε άλλη Τράπεζα.
Τώρα, που διαψεύστηκαν οικτρά οι ενέργειες του και οι κατά καιρούς δηλώσεις του, ζητάει σύσκεψη.
Καταγγέλλουμε σε όλη την Σχολική κοινότητα τον κ. Ζορμπά.
Χάθηκε πολύτιμος χρόνος με τις ενέργειες του.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χαθεί στο τέλος ο χώρος των πρ. Εκπαιδευτηρίων

Share.

Comments are closed.