Ο Πολάκης τα έβαλε με τον Ανδρουλάκη – Η απάντηση ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

0

Με μια ανάρτηση στο γνωστό ύφος, ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.
Και τούτο γιατί ενοχλήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από μια αποστροφή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής σε εκδήλωση στην οργάνωση Χαλανδρίου, όπου είπε μεταξύ άλλων:
«Μητσοτάκης και Τσίπρας κακοποίησαν το νόημα των λέξεων “πρόοδος” και “σταθερότητα”. Δεν είναι πρόοδος ούτε τα ψευδοδημοψηφίσματα διχασμού του ελληνικού λαού ούτε τα ψέματα που έγιναν αυταπάτες ούτε οι πολακικές συμπεριφορές ούτε το πελατειακό κράτος».

Ο «αψύς Κρητικός» απασφάλισε και επιτέθηκε στον κ. Ανδρουλάκη, βάζοντας φωτιά στα τόπια στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και όποιες προσδοκίες θα μπορούσε να έχει η Κουμουνδούρου από τυχόν εκλογική συνεργασία.
Μεταξύ άλλων, ο Πολάκης υποστήριξε για τον Ανδρουλάκη: «Είσαι λίγος, δεν τραβάς, το έχουν καταλάβει όλοι πλέον» και πρόσθεσε πως «θα είναι θρίαμβος αν ξαναπιάσει το ΠΑΣΟΚ τα ποσοστά επί Φώφης Γεννηματά».

Δημήτρης Μάντζος: Η πρόοδος που εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με τον τοξικό λόγο Πολάκη
Απαντώντας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος, σχολίασε καυστικά τον τοξικό λόγο του κ. Πολάκη, ενώ πρόσθεσε ειρωνικά πως επικαλείται ακόμη και έντυπα με τα οποία βρίσκεται στα δικαστήρια.
«Όσο η «πρόοδος» που εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με τον τοξικό λόγο του κ. Πολάκη τόσο πιο μεγάλη είναι η ανάγκη για πραγματικά προοδευτική εναλλακτική πρόταση, με ισχυρό ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.
ΥΓ: Για να στηρίξει τις διχαστικές αοριστολογίες του, ο κ. Πολάκης επικαλείται ακόμη και έντυπα με τα οποία βρίσκεται στα δικαστήρια… Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Share.

Comments are closed.