Εντυπωσιακή συμμετοχή στην εκδήλωση Βριλησσίων Γιάννη Πισιμίση – Μήνυμα νέας προοπτικής στα Βριλήσσια [Φωτο]

0

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πολιτών των Βριλησσίων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Πισιμίση, που σηματοδότησε την εκκίνηση της πορείας προς τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τίτλο «Νέα Προοπτική για τα Βριλήσσια: Σύγχρονη, Βιώσιμη, Ανθρώπινη Πόλη», ο Γιάννης Πισιμίσης έκανε απολογισμό των πεπραγμένων του συνδυασμού του εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια. Παράλληλα, σκιαγράφησε το σχέδιο της «Νέας Πνοής» για τον πλήρη εκσυγχρονισμό του Δήμου Βριλησσίων, ενώ τόνισε πως ο συνδυασμός του επιθυμεί έναν δημιουργικό διάλογο, με αξιοπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό στην πορεία προς τις κάλπες. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «το να κάνεις πολεμική είναι εύκολο. Το να αναλάβεις ευθύνες είναι δύσκολο κι εμείς αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας με έναν σαφή, ειλικρινή, αξιοπρεπή και ξεκάθαρο τρόποΤα Βριλήσσια έχουν εξαιρετικά συγκριτικά πλεονεκτήματα, αρκεί να υπάρξει μια πραγματικά δημιουργική διοίκηση που θα τα αξιοποιήσει για να καταστήσει την πόλη μας έναν σύγχρονο, βιώσιμο, ανθρώπινο Δήμο» Για ακόμα μια φορά πάντως, ο Γιάννης Πισιμίσης απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας λέγοντας: «φτάνει πια με τον διχασμό, την πόλωση και τις τοξικές, στείρες και αδιέξοδες αντιπαραθέσεις».
Στο προσκλητήριο αυτό για ευρεία κοινωνική σύμπραξη αυτοδιοικητικών δυνάμεων και ενεργών πολιτών, πάντως, έχουν ήδη ανταποκριθεί θετικά η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών με επικεφαλής τον Τάσο Χρηστάκη, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Φαράκλας αλλά και πολλοί ακόμα ενεργοί πολίτες σχηματίζοντας ένα ευρύ πλαίσιο συνεργασίας για τα Βριλήσσια. Από την πλευρά του ο Τάσος Χρηστάκης τόνισε τη σημασία αυτής της αυτοδιοικητικής προοπτικής για την πόλη, σημειώνοντας ότι ο Γιάννης Πισιμίσης θα είναι ένας πολύ επιτυχημένος Δήμαρχος αν οι πολίτες των Βριλησσίων το αποφασίσουν.
εκάθαρη ήταν η στήριξη, στο πρόσωπο του Γιάννη Πισιμίση, κορυφαίων στελεχών της ΝΔ όπως του Άδωνι Γεωργιάδη, της Νίκης Κεραμέως, του Γιώργου Κουμουτσάκου και του Δημήτρη Καιρίδη. Ενδιαφέρον είχε και η παρουσία σημαντικών στελεχών από άλλους πολιτικούς χώρους όπως του γνωστού δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου και της Ρένιας Ζαρκαδούλα από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο Βριλησσιώτης δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων Γιώργος Ευγενίδης.

Στήριξη και από Κώστα Παπασπηλίου
Την στήριξη στην υποψηφιότητα του Γιάννη Πισιμίση εξέφρασε ο έμπειρος αυτοδιοικητικός Κώστας Παπασπηλίου, ο οποίος ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων το 2014 και το 2019. Ο Κώστας Παπασπηλίου, αφού παρέθεσε τους κεντρικούς άξονες για μια σύγχρονη τοπική αυτοδιοίκηση, τόνισε πως αυτοί μπορούν να υπηρετηθούν με τον πλέον αποφασιστικό τρόπο από την προοπτική που δίνει στα Βριλήσσια η υποψηφιότητα του Γιάννη Πισιμίση.

Υποψήφια με τη «Νέα Πνοή» και η διευθύντρια του 1ου Δημ. Σχολείου Βριλησσίων Λίλυ Καλογεράκη
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανακοινώθηκε και μια ακόμα ηχηρή υποψηφιότητα για τον συνδυασμό του Γιάννη Πισιμίση, αυτή της διευθύντριας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων Λίλυς Καλογεράκη. Πρόκειται για μια εμβληματική εκπαιδευτικό που έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών την εκπαίδευση στα Βριλήσσια και που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πισιμίσης: «έχει διαπλάσει ηθικά γενιές μαθητών στα Βριλήσσια, συμβάλλοντας με τον πλέον επιδραστικό τρόπο στην αναβάθμιση της Παιδείας στην πόλη μας»
Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Αναλήψεως Βριλησσίων π. Αγησίλαος Τσώλος πραγματοποίησε τον αγιασμό για το νέο έτος και στη συνέχεια έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού.

Το «παρών» στην εκδήλωση της Νέας Πνοής έδωσαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, οι Βουλευτές της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και Δημήτρης Καιρίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιάννης Κεχρής, ο Αντιπεριφερειαρχής Μεταφορών Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο επίτιμος Δήμαρχος Βριλησσίων Νίκος Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, οι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ Άρια Αγάτσα, Φώτης Καρύδας, Μανώλης Κουτσογιαννάκης, οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Παπαδόπουλος και Ρένια Ζαρκαδούλα, ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παναγιώτης Λεμπέσης, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα Σπύρος Αβραμάκος, ο Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ στην Αττική Γιώργος Ματζώρος, ο πρόεδρος της ΝΔ Βριλησσίων Κώστας Φιλιόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βριλησσίων Μαρίνος Σακελλαριάδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού Βλάσσης Σιώμος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου Μάνος Κρανίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης Λευτέρης Κουντουλάκος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γαλατσίου Άγγελος Δημοσθένους. Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμων της Αττικής και της Περιφέρειας. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Βριλησσίων Στέλιος Κουρομιχελάκης, ο πρόεδρος των Αρκάδων Βριλησσίων Λέοντας Κουτσούρης, η πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Βριλησσίων «Ο Πύρρος» Σοφία Μαντινίδου, η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων Γιούλη Βασιλείου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βριλησσίων Κώστας Αμανατίδης, ο πρόεδρος του ΕΣΝ Βριλησσίων Βαγγέλης Πάλλης, ο πρόεδρος του ΓΣ Βριλησσίων Δημήτρης Βοργιάς, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Άνω Βριλησσίων Γιάννης Τζαμουράνης. Εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων των Βριλησσίων.

Δείτε φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr, από την εκδήλωση

Share.

Comments are closed.