Το γεύμα της Π.τ.Δ Κατερίνας Σακελλαροπούλου στους φωτορεπόρτερ

0

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέθεσε χθες γεύμα προς τιμής των φωτορεπόρτερ που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα επιθυμώντας να τιμήσει με αυτό τον τρόπο την τεράστια προσφορά του συγκεκριμένου κλάδου στον τομέα της ενημέρωσης.

Για το γεύμα αυτό, γράφει ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φωτορεπόρτερ, Χρήστος Μπόνης:
«Γεύμα παρέθεσε σήμερα η Π.τ.Δ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου στους φωτορεπόρτερ Συγκεκριμένα περιελάμβανε τους φωτορεπόρτερ των Ελληνικών Πρακτορείων (ΑΠΕ και Ιδιωτικών ) των Ξένων( Πρακτορείων) καθώς και στους εκπροσώπους των freelancer που είναι και διαπιστευμένοι στο Προεδρικό Μέγαρο.
To γεύμα στο όποιο μεγίστη συμβολή είχε και ο official φωτογράφος της Πρόεδρου Θοδωρής Μανωλόπουλος δόθηκε σε ένα παλιό στέκι στο κέντρο της Αθήνας.
Αξιοσημείωτη αναφορά της συνάντησης αυτής είναι ότι για πρώτη φορά Πρόεδρος της Δημοκρατίας παραθέτει γεύμα και στους φωτορεπόρτερ κάτι που καθιστά εξαιρετική τιμή της Προέδρου απέναντι στον κλάδο των φωτορεπόρτερ.
Και για να το #πλατειάσομε# περισσότερο όχι μόνο Πρόεδρος αλλά ούτε καν Πολιτικός Αρχηγός έχει αξιωθεί να μας προσκαλέσει σε μια συνάντηση τα τελευταία 40 χρόνια.
Εκφράζουμε τις απέραντες ευχαριστίες μας τόσο στην Αξιότιμη κ. Πρόεδρο όσο και σε όλο το tim του Γραφείου Τύπου.
Δοθείσης δε της αφορμής αυτής αποσπάσαμε και την θετική διάθεση της να μας δεχτεί και σαν συνδικαλιστικό φορέα (ΕΦΕ).
Για την ιστορία παρευρέθηκαν Αλέξανδρος Βλάχος (ΑΠΕ), Γιώργος Κονταρίνης(EUROKINISSI), Μενέλαος Μυρίλλας (sooc), Νίκος Χαλκιόπουλος( Ιn Time), Διονύσης Πατεράκης και Δημήτρης Καρβουντζής(από τους Free Lancer), Θανάσης Σταυράκης (Assosciated Press) Αλκής Κωνσταντινίδης (Reuters) –Θοδωρής Μανωλόπουλος (Official) Χρήστος Μπόνης (πρόεδρος ΕΦΕ) και φυσικά το στελεχιακό δυναμικό του Γρ Τύπου της Προεδρίας
».

Share.

Comments are closed.