«ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ» – Αγία Παρασκευή: Δυο νέες προσχωρήσεις την παράταξη του Γιάννη Σταθόπουλου

0

Με την έναρξη της νέας χρονιάς η δημοτική παράταξη «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής», με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, ανακοίνωσε δυο ακόμα νέα πρόσωπα που συντάσσονται μαζί τους. Πρόκειται για τον Φώτη Γιαννόπουλο & τον Κώστα Σκόνδρα.

Η ανακοίνωση καλωσόρισμα του κ Σταθόπουλου για τον κ. Γιαννόπουλο
«Καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά τον εκλεκτό συμπολίτη, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Παρισιού Επικοινωνίας και Αισθητικής σε μεταπτυχιακό επίπεδο, Φώτη Γιαννόπουλο στην μεγάλη οικογένεια της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής».
Ο Φώτης εργάζεται ως σύμβουλος Επικοινωνίας και είναι κάτοικος της πόλης μας στον Άγιο Ιωάννη από το 1997 όποτε και παντρεύτηκε την πανεπιστημιακό Κλεοπάτρα, κόρη του αείμνηστου
Αγιοπαρασκευιώτη και γνωστού σαντουρίστα Τάσου Διακογιώργη. Το ζευγάρι έχει δυο παιδιά, γιο φοιτητή και κόρη μουσικό.
Ο Φώτης μεταξύ πολλών δράσεων του στο πολιτικό γίγνεσθαι της πόλης μας, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών σταθμών ΔΕΒΣΑΠ, όπως και ενεργό μέλος της κοινότητας του ανδρικού μπάσκετ – ΚΑΠ.
Η επάνοδος του Φώτη Γιαννόπουλου στα Δημοτικά δρώμενα της Αγίας Παρασκευής θα μας βοηθήσει σε πολλά επίπεδα και είναι μήνυμα ελπίδας και προοπτικής

Η ανακοίνωση καλωσόρισμα του κ Σταθόπουλου για τον κ. Γιαννόπουλο
 «Καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά τον εκλεκτό συμπολίτη, Κώστα Σκόνδρα στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής»
Ο Κώστας Σκόνδρας υπήρξε από τους πρώτους ερμηνευτές του Νέου Κύματος, τα έτη 1979 – ’81, συνεργάσθηκε σε συναυλίες με τους Μ. Θεοδωράκη και Χρήστο Λεοντή και στην συνέχεια για πολλά χρόνια με τον Μάριο Τόκα και πολλούς Έλληνες συνθέτες τραγουδώντας σε περισσότερες από 700 συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Είναι κάτοικος της πόλης μας από το 1989 και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδας – Ε.Τ.Ε. (διετέλεσε Αντιπρόεδρος, Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της) όπως και Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος (Π.Ο.Θ.Α.).
Ο Κώστας έχει τραγουδήσει σε πολλές συναυλίες στην πόλη μας και πρόσφατα σε εκδήλωση – αφιέρωμα της «ΝΙΚΗΣ» στον μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στην Πλατεία Τσακού.
Τέλος, η βοήθεια του σε θέματα Πολιτισμού στην πόλη μας θα είναι πολύ σημαντική

Share.

Comments are closed.