Παναγιώτης Τζένος: Πέθανε αιφνιδίως ο διευθυντής του ομίλου των «Παραπολιτικών»

0

Σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο από την είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου, σε ηλικία μόλις 46 ετών.
Ο Παναγιώτης Τζένος, που υπήρξε ο γενικός διευθυντής Μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών, άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν στην Πάτρα. Υπέστη έμφραγμα, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης.
Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, που έφτασε στο ξενοδοχείο και το εξειδικευμένο προσωπικό του άρχισε τις διαδικασίες ανάνηψης πάνω από μισή ώρα, ενώ στη συνέχεια μετεφέρθηκε στο νοσοκομείο  «Άγιος Ανδρέας», όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες από τους γιατρούς, χωρίς αποτέλεσμα.
O άτυχος άνδρας επισκεπτόταν συχνά τη γενέτειρά του και διέμενε στο πατρικό του σπίτι στην περιοχή των Ζαρουχλέικων, ενώ η αδελφή του Παναγούλα έχει φαρμακείο στην  Εγλυκάδα.
Ο Παναγιώτης Τζένος ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο και αντιδήμαρχο Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη και έχουν ένα γιό 14 ετών.
Ο εκλιπών διέγραψε μια σπουδαία πορεία στην δημοσιογραφία και τα τελευταία χρόνια μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στα Παραπολιτικά Secret έδινε το πολιτικό και όχι μόνο στίγμα της ημέρας.
Συλλυπητήρια και κουράγιο στην σύζυγό του και αντιδήμαρχο Πειραιά Αντριάννα Ζαρακέλη αλλά και στον γιο τους Γιάννη. 

Το «αντίο» των Παραπολιτικών
«Απέραντη θλίψη στην «οικογένεια» των Παραπολιτικών από την ξαφνική απώλεια του Παναγιώτη Τζένου.
Ο γενικός διευθυντής μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών έφυγε από την ζωή «προδομένος» από την καρδιά του, σήμερα αργά το απόγευμα. Ευρισκόμενος στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Πάτρα, υπέστη έμφραγμα και παρά τις επίμονες προσπάθειες των ιατρών του ΕΚΑΒ, δεν κατέστη εφικτό να επανέλθει η καρδιά του, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του.
Όλοι οι εργαζόμενοι των Παραπολιτικών βρίσκονται στο πλευρό της συζύγου του, Ανδριάνας Ζαρακέλη, του γιού του Γιάννη και ολόκληρης της οικογένειας του Παναγιώτη Τζένου
».  

Share.

Comments are closed.