Βόμβα από τον πατέρα της Καρολάιν Κράουτς: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την σκότωσε γιατί έκανε εμπόριο ναρκωτικών

0

Σε σοβαρές αποκαλύψεις για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο προχώρησε ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, κατηγορώντας τον πιλότο ότι σκότωσε την κόρη του, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, επειδή η κόρη του γνώριζε για την εμπλοκή του σε συμμορία ναρκωτικών.
Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «ΠΡΩΙΝΟ» , με τον Γιώργο Λιάγκα, ο πατέρας της Κάρολαϊν μεταξύ των αλλων ανέφερε:
«Ξέρω ακριβώς γιατί τη σκότωσε. Ξέρετε ότι εμπλεκόταν σε μια συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι αυτός και η συμμορία με την οποία ήταν μπλεγμένος, χρειαζόντουσαν έναν πιλότο ελικοπτέρου για να φέρει και να μεταφέρει ναρκωτικά» .
Σύμφωνα με τον πατέρα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε αυτή τη δουλειά όμως η Καρολάιν το ανακάλυψε. Ο Ντέιβιντ Κράουτς χαρακτηρίζει «χαζό»  το Μπάμπη, όχι μόνο επειδή δεν κατάφερε να κρύψει όσα έκανε, αλλά και επειδή είπε μετά στην συμμορία πως γνωρίζει τα πάντα η σύζυγός του. Σε εκείνο το σημείο, η συμμορία τον πίεσε ότι έπρεπε να την ξεφορτωθεί επειδή στο μέλλον θα μπορούσε να μιλήσει και να το αποκαλύψει.
«Επρόκειτο για μια δουλειά για την οποία θα τον πλήρωναν πολλά χρήματα. Έλαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι έγινε. Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Όταν το έκανε, αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν ένας πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν αυτός συνέχιζε με τη διακίνηση ναρκωτικών εκείνη θα έφευγε για τις Φιλιππίνες.
Εκείνος είπε «δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό”. Έτσι στο τέλος τη σκότωσε ο ίδιος. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε. Επειδή πίστευε ότι αν δεν το έκανε εκείνος, θα σκότωναν την Καρολάιν οι άνθρωποι της συμμορίας. Ο Μπάμπης μου το είπε, μου έγραψε γράμμα. Και το είπε και στη μητέρα του. Αν μιλήσετε με τη μητέρα του θα το επιβεβαιώσει
»  καταλήγει ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας.

Δείτε το βίντεο από τη συγκεκριμένη εκπομπή

Share.

Comments are closed.