Ίλιον: Στη φυλακή δύο ακόμη ανήλικοι για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου – Πόζαραν με όπλο και ναρκωτικά

0

Στη φυλακή οδηγούνται δύο ακόμη ανήλικοι που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον.
Ανακρίτρια ανηλίκων και εισαγγελέας διέταξαν την προφυλάκισή τους μετά την απολογία τους.
Το περασμένο Σάββατο (24/12) απολογήθηκαν ακόμα 4 ανήλικοι, εκ των οποίων οι τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και ο τέταρτος ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι ανήλικοι ενεργούσαν ως οργανωμένη ομάδα, η οποία φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο την άγρια κακοποίηση του αγοριού, υλικό που διακινούσε σε άλλους μαθητές.
Η υπόθεση έφθασε ενώπιον των Αρχών πριν από λίγες ημέρες, όταν το αγόρι αποκάλυψε στους γονείς του ότι συνομήλικοί του, για διάστημα περίπου δύο μηνών, τον εγκλώβιζαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου του ασκούσαν σεξουαλική βία. Το παιδί φέρεται να είπε πως η ομάδα των 15χρονων του ασκούσε και έντονη ψυχολογική βία για να μην αποκαλύψει όσα βίωνε. Συνολικά, σύμφωνα με τον 15χρονο, η ομάδα στα χέρια της οποίας βίωσε τη φρίκη ήταν 8μελής, με τους άλλους δύο φερόμενους ως συμμετέχοντες στα βασανιστήρια που υπέστη το αγόρι να αναζητούνται από την Αστυνομία.
Εν τω μεταξύ, εκτός των συνόρων, αναζητούν τα ίχνη του ενός ανήλικου κατηγορούμενου για τον βιασμό του 15χρονου, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, που ερευνούν τη σοκαριστική υπόθεση.
Εκτιμούν ότι το αγόρι, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψη έχει βρει καταφύγιο στην πατρίδα του στην Αλβανία.

Με όπλο και ναρκωτικά ποζάρει η συμμορία των 15χρονων
Σε τηλέφωνα αλλά και social media των δραστών του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον εντοπίστηκαν, σύμφωνα με το thetoc.gr αποκαλυπτικές φωτογραφίες με ναρκωτικά και όπλα– συγκεκριμένα ένα πιστόλι.
Δύο φωτογραφίες απεικονίζουν έναν από τους δράστες του βιασμού, χωρίς να έχει διευκρινισθεί για ποιον από όλους πρόκειται, ενώ στα χέρια του κρατά ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο ινδικής κάνναβης και στην άλλη ένα πιστόλι.
Η κατοχή ναρκωτικών ουσιών και τα όπλα που βρέθηκαν στις φωτογραφίες, προσθέτουν μια νέα διάσταση στην υπόθεση, καθώς δείχνουν ότι η δράση της συμμορίας επεκτείνονταν και πέραν της σεξουαλικής κακοποίησης των συμμαθητών τους ή του συμμαθητή τους, χωρίς ακόμα να είναι σαφές τι ακριβώς επεδίωκαν και πώς κατάφεραν να παρασύρουν τον 15χρονο.

Share.

Comments are closed.