Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη πρώην Αρχιμανδρίτης για διακίνηση πορνογραφικού υλικού revenge porn

0

Ένας 45χρονος πρώην Αρχιμανδρίτης συνελήφθη για διακίνηση πορνογραφικού υλικού καθώς ανέβασε φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του στο ίντερνετ.
Ο 45χρονος, ο οποίος έχει αποσχηματιστεί καθώς τα τελευταία χρόνια έχει απασχολήσει με διάφορες πράξεις του την Εκκλησία και έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε ανθρώπους που σχετίζονταν μαζί του, συνελήφθη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-evros.gr, την περασμένη Κυριακή και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ο οποίος διέταξε την διενέργεια προανάκρισης και τον άφησε ελεύθερο.
Συγκεκριμένα ο πρώην ιερωμένος απόκτησε παράνομα πρόσβαση στον προσωπικό λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης μιας πρώην συντρόφου του και ανέβασε δύο γυμνές φωτογραφίες της σε ομάδα ατόμων εργασιακού περιβάλλοντος της όπου φαινόταν ως αποστολέας η ίδια.
Τις εν λόγω φωτογραφίες τις είχε αποθηκευμένες ο ίδιος στη συσκευή του κινητού του τηλεφώνου και είχαν τραβηχτεί πριν από χρόνια, την περίοδο που ήταν ζευγάρι.
Όταν η πρώην σύντροφός του αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής στην οποία διαμένει και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Αρχές στην Αλεξανδρούπολη και ο πρώην ιερωμένος συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος, αφού πρώτα ο εισαγγελέας διέταξε να διενεργηθεί ανάκριση.
Ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, π. Ειρηναίος Λαφτσής, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο επικίνδυνο και παραβατικό, τον οποίον η εκκλησία ορθώς καθαίρεσε εδώ και χρόνια. Όπως είπε τα ράσα που φοράει είναι αποκριάτικα, και συνέστησε προσοχή στους πιστούς. Η Μητρόπολη, όπως είπε, συνεχίζει τα δικαστήρια εναντίον του ενώ σημείωσε ότι ο πρώην ιερέας συνεχίζει να εκμεταλλεύεται πιστούς οικονομικά.

Share.

Comments are closed.