Γιώργος Παπαχρήστος: Γιατί η Εύα Καϊλή απέρριψε τις προτάσεις να κατέβει υποψήφια στην Α Θεσσαλονίκης- “Κορόιδο είναι;”

0

Σχετικά με το παρασκήνιο των σχέσεων Νίκου Ανδρουλάκη και Εύας Καϊλή, την διαγραφή που ήταν προ των πυλών, αλλά και τις προτάσεις που είχε δεχθεί η ευρωβουλευτής στο παρελθόν να είναι υποψήφια στην Α Θεσσαλονίκης και στον Δήμο Θεσσαλονίκης, γράφει στη στήλη του στα Νέα ο Γιώργος Παπαχρήστος.
Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι ήταν γνωστό τοις πάσι ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε αποφασίσει να μην είναι ξανά υποψήφια για την Ευρωβουλή η Εύα Καϊλή και είχε μάλιστα ήδη ενημερώσει την επικεφαλής των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Ιράτσε Γκαρσία.
Επίσης είχε πολλές φορές τεθεί θέμα και για τη διαγραφή της, αναφέρει, καθώς είχε διαφοροποιηθεί πολλές φορές με τη κομματική γραμμή– με κορυφαίο παράδειγμα την υπόθεση των υποκλοπών όπου είχε παρουσιάσει την υπόθεση της επισύνδεσης Ανδρουλάκη ως μικρό και αδιάφορο θέμα…- ενώ ήταν γνωστό ότι ήταν σε απευθείας επικοινωνία με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του Μαξίμου και επικεφαλής του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη Γρηγόρη Δημητριάδη.
Τι θα είχε γλυτώσει το ΠΑΣΟΚ, γράφει ο δημοσιογράφος και αρθρογράφος των Νέων, αν η διαγραφή της είχε συμβεί πριν το σκάνδαλο, ακόμα και τον Νοέμβριο με τις απαράδεκτες δηλώσεις γης για το Κατάρ.
Αυτό που δεν είναι ευρύτερα γνωστό και αποκαλύπτει στη στήλη του ο Γιώργος Παπαχρήστος, είναι ότι στο παρελθόν η Εύα Καϊλή είχε γίνει αποδέκτης προτάσεων είτε να κατέβει υποψήφια βουλευτής στην Α Θεσσαλονίκης είτε ακόμα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης απ΄ όπου και ξεκίνησε την καριέρα της.
Αλλά και τις δυο προτάσεις τις είχε απορρίψει η Εύα Καϊλή χωρίς καμία συζήτηση. Και ο Γιώργος Παπαχρήστος δίνει την εξήγηση:
«Λογικό. Διότι άμα έχεις ανοίξει μαγαζί γωνία στις Βρυξέλλες, από το οποίο ψωνίζει κόσμος και κοσμάκης, σιγά να μην ξαναγυρίσεις στο χωρίο που λέγεται Σαλονίκη, όπου το πολύ πολύ να ανοίξεις… πάγκο με λάχανο- λάχανα κανονικά όχι λαχανάκια Βρυξελλών- σε λαϊκή στην Τριανδρία. Εν κατακλείδι πολλά μπορείς να πεις για την Εύα, αλλά κορόιδο δεν θα βρεθεί κανείς να υποστηρίξει ότι είναι…»

Share.

Comments are closed.