Ο Μάνος Κρανίδης στην εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων μαθητών Λυκείων Χαλανδρίου

0

Ο κ.Μάνος Κρανίδης, Δημοτικός Σύμβουλος Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης μας «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» και Υποψήφιος Δήμαρχος, και πολλά μέλη της κίνησης πολιτών μας συμμετείχαν και στήριξαν την εξαιρετική εκδήλωση του Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου «Ευριπίδης» σχετικά με τη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών των Λυκείων Χαλανδρίου, στις πανελλαδικές εξετάσεις 2022. Μια ακόμη εξαιρετική εκδήλωση του Συλλόγου Επιστημόνων για την οποία αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο διοικητικό συμβούλιο και στα μέλη του και βέβαια, πάνω απ’ όλα, στους μαθητές, στους γονείς, και στους καθηγητές τους. Ενώ ξεχωριστές ευχαριστίες ανήκουν στους εκλεκτούς καλεσμένους, σημαντικές προσωπικότητες των επιστημών, εκλεγμένους εκπροσώπους Δήμου Χαλανδρίου και Περιφέρειας και στους πολλούς φίλους του Συλλόγου, για την ενεργή συμμετοχή τους. 

«Η παρουσία και στήριξη του Μάνου Κρανίδη και των μελών της κίνησης πολιτών Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 στις δράσεις συλλόγων με ουσιαστικό σκοπό όπως αυτές του Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου, εντάσσονται στη φιλοσοφία μας για τη διαχρονική εποικοδομητική συνεργασία με τους ενεργούς δυναμικούς συλλόγους και φορείς της πόλης μας, ειδικά αυτούς που προάγουν την επιστήμη, τέχνες, κοινωνική προσφορά και πολιτισμό. Για αυτό και η εναλλακτική πρόταση διοίκησης μας στηρίζεται στη ουσιαστική πράξη  μελετημένη ατζέντα πόλης, νέα νοοτροπία, συσπείρωση ευρύτερων υγιών δυνάμεων, και αποτελεσματικότητα και όχι στη φευγαλέα επιφανειακή λογική του θεαθήναι και  των προεκλογικών τακτικισμών. Γιατί το Χαλάνδρι και οι πολίτες του αξίζουν και μπορούν καλύτερα.
Προχωράμε δυνατά, συνεκτικά και αποτελεσματικά με μια κίνηση πολιτών που συνεχώς διευρύνεται και επεκτείνεται, με σκοπό την σημαντική βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Χαλάνδρι μας.
Καλή σταδιοδρομία στους νέους, φοιτητές και φοιτήτριες, του Χαλανδρίου, την αξίζουν
», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κρανίδης

Share.

Comments are closed.