Categories: Πολιτική

Ανδρουλάκης για Καϊλή: Λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ – Είχα ενημερώσει την κ. Καϊλή δεν θα είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ

Για “μηδενική ανοχή” σε φαινόμενα διαφθοράς έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ενώ υπογράμμισε πως η απόφαση για διαγραφή της Εύας Καϊλή, ελήφθη με πολιτικούς όρους.
«Πήρα μία απόφαση χθες για να περιφρουρήσω την παράταξή μας, η κυρία Καϊλή έκανε παιχνίδι Δούρειου Ίππου της ΝΔ», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στον Alfa TV και την Φαίη Μαυραγάνη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα iefimerida.gr. Επιπλέον τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης ότι «από τις 26 Ιουλίου και μετά με οδήγησε να πάρω μία απόφαση για να πάρω αποστάσεις από την Ευα Καϊλή. Από τη στιγμή που κατήγγειλα την υπόθεση για το Pretador η κυρία Καϊλή έλεγε πως είναι κάτι σύνηθες και έχει συμβεί και σε άλλους».
«Είχα ενημερώσει πως η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ γιατί λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ. Ήδη από τη στιγμή που έκανε τις δηλώσεις για το Κατάρ το ποτήρι ξεχείλισε. Άλλοι θα πουν ότι καθυστερήσαμε, άλλοι θα πουν ότι βιαστήκαμε. Σας λέω λοιπόν πως από το Σεπτέμβριο είχα πει ότι η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ».
«Το σύστημα εξουσίας του κ.Μητσοτάκη έχει απίστευτο θράσος. Η κυρία Καϊλή έκανε δηλώσεις για να υποβαθμίσει το θέμα τον υποκλοπών».
«Για την υπόθεση αυτή, δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Δεν μπορεί να εκτίθεται η παράταξή μας επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν παιχνίδια Δούρειου Ιππου. Δεν θα δεχθώ κανένα εμπόδιο. Μηδενική ανοχή σε τέτοια περιστατικά».
«Τα χθεσινά τα έμαθε όταν τα έγραψαν τα βελγικά sites και οι βελγικές εφημερίδες. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά οι αποφάσεις μου λαμβάνονται με πολιτικούς όρους».
Ο κ.Ανδρουλάκης επιτέθηκε ξανά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας «εγώ δεν καλύπτω κανέναν, όπως κάνει ο κ.Μητσοτάκης με τον ανιψιό του και ο κ.Τσίπρας με τον Νίκο Παππά».
«Από τη μία μπράβο στην κυρία Καϊλή από τον κ.Γεωργιάδη και κ.Γρηγοριάδη και τώρα η ΝΔ προσπαθεί να εργαλειοποιήσει την υπόθεση με τις παρακολουθήσεις».

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Μανώλης Χριστοδουλάκης: Καταρρέει το αφήγημα της ΝΔ ότι μόνο αυτή μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα [Βίντεο]

«Το 63% των πολιτών θεωρεί ότι η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την αποσταθεροποίηση της χώρας…

1 ώρα ago

Ζωή Κάλτσου*: Σύσταση νέων οργανικών θέσεων νηπιαγωγών – Παρά την υποχρεωτική φοίτηση στα Νηπιαγωγεία χιλιάδες κενά καλύπτονται από αναπληρωτές!!!

Έχουν περάσει επτά χρόνια από τη θέσπιση της δίχρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης στο Νηπιαγωγείο (Ν. 4521,…

15 ώρες ago

ΔΟΕ: Οι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίζονται ως εργαζόμενοι β΄ κατηγορίας και στα εργασιακά θέματα και στις υπηρεσιακές μεταβολές.

Το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Δ.Ο.Ε.) στην τελευταία συνεδρίασή του συζήτησε, για μια ακόμη…

21 ώρες ago

Νίκος Φασφαλής: Μεταθέσεις 2025

Με ανακοίνωσή του ο αιρετός του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ), με την παράταξη…

21 ώρες ago

Νίκος Τσούλιας*: Η Φυσική, Χημεία, η Βιολογία, η Γεωλογία δεν είναι μόνο μαθήματα

Η σχέση μας με τα μαθήματα της εκπαίδευσης είναι κάπως ιδιότυπη. Είναι μια σχέση θεσμική,…

23 ώρες ago

Βρέθηκε πρώτη φορά από τους επιστήμονες από τις αιτίες του Πάρκινσον και ίσως πρόκειται για μια τεράστια ανακάλυψη

Καθοριστική για τον άνθρωπο μπορεί να αποδειχθεί μια νέα ανακάλυψη που έκαναν επιστήμονες σχετικά με…

23 ώρες ago