Συνελήφθη εκπαιδευτικός για ασέλγεια σε βάρος 10χρονης μαθήτριας

0

Δάσκαλος συνελήφθη και σήμερα παραπέμπεται στη δικαιοσύνη, κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης μαθήτριάς του σε δημοτικό σχολείο της επαρχίας του Ρεθύμνου.
Σε σύλληψη μετατράπηκε χθες το βράδυ (Τετάρτη) η προσαγωγή 60χρονου δασκάλου που διδάσκει σε σχολείο της επαρχίας του Ρεθύμνου και κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 10χρονης αλλοδαπής μαθήτριάς του.
Το «κουβάρι» της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται μετά την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του κοριτσιού μαζί με την κόρη τους στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μικρή μετά το σχολείο, την Τρίτη, φέρεται να εξομολογήθηκε αναστατωμένη σε μία ξαδέρφη της ότι ο δάσκαλος της την είχε θωπεύσει σε σημεία ανεπίτρεπτα. Η ξαδέρφη της το ανέφερε στον πατέρα της (δηλαδή τον θείο της 10χρονης) και εκείνος το είπε στους γονείς του παιδιού, που αμέσως ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti.gr, αρχικά οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον δάσκαλο για να δώσει εξηγήσεις, και στη συνέχεια, υπό το βάρος των στοιχείων που προέκυψαν, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.
Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε και σε έρευνα στο σπίτι του δασκάλου – σε χωριό της ενδοχώρας – κατά την οποία κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής και όλα τα ηλεκτρονικά αρχεία που βρέθηκαν προκειμένου να ερευνηθούν εξονυχιστικά.
Η ΕΛ.ΑΣ. επεκτείνει τώρα την έρευνά της, εξετάζοντας εάν τυχόν ο δάσκαλος έχει ενοχλήσει κι’ άλλα ανήλικα παιδιά.

Share.

Comments are closed.