Κώστας Ασκούνης – «Προοπτική Ζωής»: Δημοτική αρχή Καλλιθέας Αττικής και εγκληματικότητα

0

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Καλλιθέας Αττικής, «Προοπτική Ζωής», Κώστας Ασκούνης, με ανακοίνωσή του αναφέρεται σε «δύο ακραία γεγονότα εγκληματικότητας που έλαβαν χώρα στο Δήμο» και για τα οποία, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος αντί να «αναλάβει πρωτοβουλίες για την ασφάλεια των πολιτών και την αποκατάσταση της νομιμότητας, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΔΡΑΝΗΣ και ΑΜΕΤΟΧΟΣ, εγκαταλείποντας τους πολίτες στη μοίρα τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ασκούνη
«Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η στάση της Δημοτικής Αρχής Καλλιθέας Αττικής σε δύο ακραία γεγονότα εγκληματικότητας που έλαβαν χώρα στο Δήμο μας.
Πρώτο γεγονός:

  • Γυναίκα πολίτης καταγγέλλει 3 φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο την παράνομη λειτουργία «ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ» που βρίσκεται στο ισόγειο του σπιτιού της,
  • Τον Αύγουστο του 2021 γίνεται εναντίον της απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μέχρι και σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας μετά τον ξυλοδαρμό της,
  • Τον Σεπτέμβριο του 2022 η Αστυνομία συλλαμβάνει και φυλακίζει τους «μπράβους», τα μέσα ενημέρωσης το έχουν ως πρώτο θέμα και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ τα γεγονότα, ενώ το «ΚΕΝΤΡΟ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Δεύτερο γεγονός:

  • Κάτοικοι των Τζιτζιφιών διαμαρτύρονται και εκθέτουν τα προβλήματα που δημιουργούνται από κατάστημα «ΚΑΦΕ» καταθέτοντας σχετικό υπόμνημα στο Δήμαρχο,
  • Όλως τυχαίως μετά την καταγγελία, αυτοκίνητα των κατοίκων καταστρέφονται, ενώ οι ίδιοι δέχονται απειλές,
  • Μάλιστα δε, εισβάλουν σε κατάστημα κατοίκου, τον ξυλοκοπούν, προκαλούν φθορές, ο Δήμαρχος γίνεται αποδέκτης του σχετικού βίντεο και ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ, ενώ το «ΚΑΦΕ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Θέσαμε ξανά το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, με το Δήμαρχο να ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα!!!
Αντί λοιπόν, ο Δήμαρχος να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ασφάλεια των πολιτών και την αποκατάσταση της νομιμότητας, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΔΡΑΝΗΣ και ΑΜΕΤΟΧΟΣ, εγκαταλείποντας τους πολίτες στη μοίρα τους.
»

Share.

Comments are closed.