Γιάννης Βρέντζος: Να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα – «Λειτούργησε μέσα στην κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας» [Βίντεο]

0

Το πέναλτι με το  οποίο ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τον Ολυμπιακό το ντέρμπι των αιωνίων στη Λεωφόρο, επικρίθηκε έντονα από τους Ερυθρόλευκους.
Η διαιτησία του Δανού  Γιάμπομπ Κέλετ προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του πειραϊκού συλλόγου, με τον Γιάννη Βρέντζο μετά το τέλος του ντέρμπι να τονίζει ότι το «ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από καθεστώς παρανομίας και οργανωμένου εγκλήματος».
Παράλληλα, τόνισε ότι πρότασή του είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να προσφύγει στα ελληνικά δικαστήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βρέντζου:
«Το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από καθεστώς παρανομίας και οργανωμένου εγκλήματος.
Όλα τα παραπάνω είναι βεβαίως λογικά από τη στιγμή που στη κυβέρνηση για τρία ολόκληρα χρόνια λειτουργούσε ένα καθεστώς παρανομίας, υποκλοπών με συνδέσμους και παρακλάδια σε όλο το οργανωμένο έγκλημα με έδρα το Μέγαρο Μαξίμου και πρωταγωνιστή τον Γρήγορη Δημητριάδη και την βρώμικη λαθραία ποινική παρέα του.
Η ανοχή μας σήμερα λαμβάνει τέλος. Η πρόταση μου είναι εδώ και τώρα ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και παράλληλα θα προσφύγει στα Ελληνικά δικαστήρια όπου θα αναδείξει το μέγεθος της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Δείτε τις δηλώσεις του μέλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ιωάννη Βρέντζου, μετά το ντέρμπι στην έδρα του Παναθηναϊκού (1-1) όπου λφάζει την προσωπική του πρόταση περί αποχώρησης των “ερυθρόλευκων” από το πρωτάθλημα!

Share.

Comments are closed.