Βαγγέλης Μαρινάκης: Από τις μεγαλύτερες «σφαγές» – Στο Δ.Σ. θα αποφασίσουμε αν θα φύγουμε από το πρωτάθλημα [Βίντεο]

0

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, συνεχάρη τον Μίτσελ και τους παίκτες για την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, και εξαπέλυσε «πυρά» κατά της διαιτησίας αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα.
«Με τέτοιες αποδόσεις ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να πάρει το πρωτάθλημα από εκεί και πέρα, ό,τι έχει συμβεί από το πρώτο στο σημερινό ματς είναι μια σφαγή που δεν έχει προηγούμενο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες σφαγές», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
«Από το πρώτο λεπτό, με έναν στημένο διαιτητή, μία στημένη ομοσπονδία πάνε από το κακό στο χειρότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την ώρα που έληξε το ματς έχουμε λάβει χιλιάδες μηνύματα αγανάκτησης από οπαδούς μας», πρόσθεσε.
Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνέχισέ: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Έχω μάθει στα δύσκολα από μικρός, έχω μάθει να αλλάζω τις καταστάσεις όταν χρειάζεται να αλλάξουν και μέχρι σήμερα τις περισσότερες φορές είμαστε νικητές. Το ίδιο πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί και τώρα, αλλά αυτό που θα κάνουμε είναι ότι θα έχουμε ένα Διοικητικό Συμβούλιο, θα ακούμε τις απόψεις των μελών του ΔΣ και του κόσμου και να αποφασίσουμε.
Σας λέω και πάλι και στεναχωρημένος είμαι και αγανακτισμένος είμαι γι’ αυτό που ζήσαμε σήμερα. Αλλά από την άλλη πλευρά, είμαι χαρούμενος γιατί όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίκτες απέδειξαν μπορούν να παίξουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και να νικήσουν, ακόμα κερδίσαμε και τη διαιτησία που από το πρώτο λεπτό ήταν καραστημένη αυτά έχω να πω, εμείς στο τέλος είμαστε νικητές.
Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, από την άλλη πρέπει να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Όταν δεν μπορείς να προχωρήσεις με νόμιμα μέσα και όταν κάνεις αυτό που πρέπει, να παίξεις ωραίο ποδόσφαιρο, να ισχύουν οι κανονισμοί. όταν αυτά ακαταπατούνται, πρέπει να αποφασίσουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι εύκολες αποφάσεις αυτές. Θα γίνει ένα Διοικητικό Συμβούλιο και θα αποφασίσουμε
».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις κ. Βαγγέλη Μαρινάκη

Share.

Comments are closed.