Κολωνός: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που αναγνώρισε η 12χρονη, ο ένας είναι πατέρας 9χρονου αγοριού και ψάχνουν άλλους δύο

0

Το νέο κύμα συλλήψεων σχετικά με την υπόθεση του Κολωνού είναι σε εξέλιξη, με τις Αρχές να έχουν προχωρήσει σε δύο συλλήψεις από τα 4 εντάλματα που εκδόθηκαν για τους βιασμούς σε βάρος της 12χρονης.
Πριν από λίγο προχώρησαν σε μία ακόμη σύλληψη, τη δεύτερη μέσα σε λίγες ώρες, προέβησαν οι αστυνομικές αρχές για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα κάτοικο του Αμαρουσίου, γεννηθέντα το 1983, ο οποίος εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας.
Οι ίδιες πηγές θέλουν να είναι ένας εκ των τριών που είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, υποστηρίζοντας ότι είχαν μόνο διαδικτυακή επαφή με τη 12χρονη. Ωστόσο, από τις έρευνες προέκυψε ότι ο εν λόγω άνδρας φέρεται να βίασε τη 12χρονη, η οποία τον αναγνώρισε στην τελευταία κατάθεσή της στις Αρχές.
Το απόγευμα είχε συλληφθεί ένας 35χρονος στα δυτικά προάστια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είναι ανεπάγγελτος εισοδηματίας. Αυτοί δε που αναζητούνται είναι ένας ηλεκτρολόγος και ένας υπεύθυνος καταστήματος που φέρεται να βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.
Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής. Πρόκειται για κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και το συγκεκριμένο αδίκημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Share.

Comments are closed.