Αγία Παρασκευή: Ο Τάσος Ξύδης & ο Νίκος Λουδάρος με την «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ» του Γιάννη Σταθόπουλου

0

Πριν λίγες μέρες, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής», Γιάννης Σταθόπουλος καλωσόριζε τον Τάσο Ξύδη ως εξής: «Καλωσορίζω τον κάτοικο Κοντόπευκου, Τάσο Ξύδη στην μεγάλη οικογένεια της ΝΙΚΗΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ.
Ο Τάσος, είναι πατέρας ενός παιδιού, μένει στην Αγία Παρασκευή από το 1995, είναι συνταξιούχος της Ολυμπιακής αεροπορίας (
supervisor προγραμματισμού), ήταν υποψήφιος συνδυασμού στις Δημοτικές εκλογές 2014 στην Αγία Παρασκευή και υπήρξε αθλητής ποδοσφαίρου, μπάσκετ και Τάε Κβον Ντο.
Τέλος, με την σύζυγο του κοινωνική Λειτουργό Μαρζέντα, έχουν ενεργό παρουσία στις δράσεις του Δικτύου Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής.
Με μεγάλη χαρά τον υποδεχόμαστε στον αγώνα μας, για μια βιώσιμη ανθρώπινη πόλη.
»

Τώρα καλωσορίζει στην παράταξή του «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» τον Μηχανολόγο Νίκο Αρ. Λουδάρο
«Καλωσορίζουμε τον Μηχανολόγο ΝΙΚΟ ΑΡ. ΛΟΥΔΑΡΟ στην οικογένεια της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής».

Ο Νίκος είναι κάτοικος Κοντόπευκου όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 2005, ήταν Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων του 3ου Νηπιαγωγείου όπως και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων 5ου – 11ου Δημοτικών Σχολείων (Χέλμειων).
Σήμερα είναι εκπρόσωπος του 5ου Δημοτικού στην Ένωση Συλλόγων Γονέων, μέλος της Ένωσης Εμποροβιοτεχνών – ΕΝΕΒΑΠ όπως και ενεργό μέλος των Φίλων Ποδηλάτου Αγ. Παρασκευής.
Ο Νίκος είναι παντρεμένος με την Χημικό Βίκυ Μαλωτίδη με την οποία έχουν δυο παιδιά και δραστηριοποιείται εκ νεότητας στον ιδιωτικό τομέα.
Σήμερα κατασκευάζει πρωτοποριακούς κάδους κομποστοποίησης σύμφωνα με τις αρχές της κυκλικής οικονομίας (επαναχρησιμοποίηση).
Με μεγάλη χαρά τον υποδεχόμαστε στις γραμμές μας.
Η βοήθεια του στους αγώνες μας για μια καλύτερη Παιδεία αλλά γενικότερα για μια καλύτερη Αγία Παρασκευή θα είναι πολύτιμη
», αναφέρει ο κ. Σταθόπουλος.

Share.

Comments are closed.