Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του από τη Ρόδο που είχε έρθει σε επαφή με το προφίλ της 12χρονης

0

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, και το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του κόμματος που είχε επικοινωνήσει με το προφίλ της 12χρονης από τον Κολωνό, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.
Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, διεγράφη από το κόμμα ένα μέλος του, που φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με το προφίλ της 12χρονης.
«Δεν έχουμε κανένα επίσημο στοιχείο από την αστυνομία και την έρευνα που γίνεται. Υπήρχαν κάποιες πληροφορείς, που όπως μπορέσαμε διερευνήσαμε. Είναι ήδη εκτός κόμματος. Η υπόθεση αυτή πρέπει να καθαρίσει», είπε ο γραμματέας του κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μέλος της τοπικής οργάνωσης στη νότια Ρόδο, ο οποίος είχε συνομιλήσει με την ανήλικη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, όπου ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε το κορίτσι.
Σύμφωνα πληροφορίες πρόκειται για έναν 39χρονο, χαμηλόβαθμο περιφερειακό στέλεχος και μόλις έφτασαν οι σχετικές φήμες στην Χ. Τρικούπη, ο γραμματέας του κόμματος Α. Σπυρόπουλος επικοινώνησε με την τοπική οργάνωση στο νησί. Έγινε μια πρώτη έρευνα και τοπικά στελέχη μίλησαν μαζί του. Ο 39χρονος παραδέχθηκε ότι συνομίλησε με την 12χρονη χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο (συνάντηση ή επαφή μαζί της) και πως δεν έχει κληθεί από τις αρχές να καταθέσει. Του ανακοινώθηκε ότι τίθεται εκτός κόμματος και ο ίδιος έδειξε να κατανοεί τη διαγραφή του που έγινε «για λόγους ηθικής τάξης» όπως σημειώνουν στη Χ. Τρικούπη.

Share.

Comments are closed.