Βριλήσσια: Ανεξαρτητοποίηση Τάσου Χρηστάκη από τον συνδυασμό του Ντινόπουλου – Διερευνά κάθοδο στις επόμενες εκλογές

0

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων, ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Χρήστακης, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή, του από την δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Ντινόπουλος – Βριλήσσια Δυνατά» την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι ο επί σειρά ετών διευθυντής του 2ου Λυκείου Βριλησσίων έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές  Εκλογές του 2019 με τον συνδυασμό του Αργύρη Ντινόπουλου  ως συνεργαζόμενος, εκπροσωπώντας  την «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών».
Τώρα ο κ. Χρηστάκης επισημαίνει ότι «θα συζητήσει και θα διερευνήσει το ενδεχόμενο αυτόνομης καθόδου στις επόμενες δημοτικές εκλογές».

Αναλυτικά, στην επιστολή του ο Τάσου Χρηστάκης προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου:
«Κύριε Πρόεδρε,
σας ανακοινώνω την απόφασή μου να υποβάλλω δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την δημοτική παράταξη «Ντινόπουλος, Βριλήσσια δυνατά». Από εδώ και στο εξής θα συμμετέχω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος , εκπρόσωπος της Δημοτικής κίνησης «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ». Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Αργύρη Ντινόπουλο και όλα τα μέλη του συνδυασμού του, για την  μέχρι τώρα συνεργασία μας.
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με παρουσία 20 χρόνων στα δημοτικά μας δρώμενα άλλοτε κινούμενη αυτόνομα και άλλοτε συνεργαζόμενη με άλλες δημοτικές παρατάξεις και κινήσεις, χωρίς κομματικές ή άλλες αγκυλώσεις και εξαρτήσεις,  όπως ο τίτλος της υποδηλώνει, προσπάθησε με την συμμετοχή της να βοηθήσει για το καλό της πόλης μας και των δημοτών της. Έτσι και τώρα θα συζητήσει και θα διερευνήσει το ενδεχόμενο αυτόνομης καθόδου στις επόμενες δημοτικές εκλογές ή εάν προκύψει προγραμματική  σύγκλιση με άλλες δημοτικές παρατάξεις και κινήσεις, την  από κοινού κάθοδο σε αυτές.
Στόχος μας είναι στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 να αναδειχθεί για  την επόμενη 5ετή δημοτική περίοδο μια δημοτική αρχή, ικανή και άξια να διοικήσει αποτελεσματικά τον Δήμο μας. Προτεραιότητά μας είναι η συμμετοχή των δημοτών στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, η  δημοκρατική λειτουργία του Δημοτικού μας συμβουλίου, η περαιτέρω ανάπτυξη του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης. Επίσης ,η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας και η εξασφάλιση επιπλέον αθλητικών, πολιτιστικών και σχολικών υποδομών, αποτελούν για όλους εμάς της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, αδιαπραγμάτευτους στόχους της συμμετοχής μας και συμβολής μας στα δημοτικά πράγματα της αγαπημένης μας πόλης, τα Βριλήσσια
».

Share.

Comments are closed.