Categories: Διάφορα

Τραγωδία: Νεκρός 25χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος 25χρονος ψαροντουφεκάς που τα ίχνη του είχαν εξαφανιστεί όταν πήγε μαζί με έναν φίλο του για υποβρύχιο ψάρεμα στην Παλαιά Επίδαυρο την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου
Τον 25χρονο ανέσυραν δύτες στην περιοχή Πολεμάρχας και μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ Αργολίδας στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Λιμεναρχείο Κορίνθου – Λιμενικός Σταθμός της Παλαιάς Επιδαύρου

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος
«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Παλαιάς Επιδαύρου, από υποβρύχιο αλιέα, για πιθανό συμβάν πνιγμού έτερου υποβρύχιου αλιέα, με τον οποίο διενεργούσαν από κοινού υποβρύχια ερασιτεχνική αλιεία, στη θαλάσσια περιοχή “ΠΟΛΕΜΑΡΧΑ” κόλπου Επιδαύρου Αργολίδας.
Άμεσα στο σημείο μετέβη στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και με τη συνδρομή επαγγελματικού σκάφους μεταφοράς αυτοδυτών, “ΣΚΟΥΜΠΑ ΜΠΛΟΥ” Τ. Κ. 455, ανασύρθηκε από την εν λόγω θαλάσσια περιοχή, χωρίς τις αισθήσεις του, 25χρονος ημεδαπός. 
Ο 25χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 
Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Επιδαύρου του Λιμεναρχείου Κορίνθου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας.»

Νεότερη ενημέρωση
Σύμφωνα με πληροφορίες από το πληροφορίες του agrinionews.gr, ο 26χρονος Γιάννης Δάλλας, που καταγόταν από την Κάτω Μυρτιά Θέρμου και ζούσε στο Χαλάνδρι είναι ο νεαρός που χθες, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Παλαιάς Επιδαύρου χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο άτυχος νέος βρέθηκε στην περιοχή για ψαροντούφεκο μαζί με φίλο του. Μετά από μια βουτά οι δύο νέοι χωρίστηκαν. Ο φίλος του αναδύθηκε στην επιφάνεια και όταν αντιλήφθηκε πως ο Γιάννης δεν είχε αναδυθεί άρχισε να τον ψάχνει, ειδοποιώντας παράλληλα και τις αρχές.
Λίγες ώρες αργότερα οι αναζητήσεις είχαν τραγικό τέλος καθώς ο νεαρός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Στο Κέντρο Υγείας Λυγουρίου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Οικογένεια, φίλοι, συμμαθητές και κάτοικοι της Κάτω Μυρτιάς αδυνατούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του Γιάννη τους. Θα πουν στον αδικοχαμένο νέο το τελευταίο αντίο αύριο, Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στην Κάτω Μυρτιά. Η κηδεία θα γίνει στις 12:00 στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου όπου η σορός θα βρίσκεται από τις 11:00.
Καλό σου ταξίδι Γιάννη

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Πασχαλινές ευχές

Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Μακάρι η Ανάσταση του Κυρίου να μαλακώσει τις…

11 ώρες ago

Συνομιλίες μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ για κατάπαυση πυρός – Πρόοδο στις συνομιλίες βλέπει το Κάιρο

Κορυφώνεται η διπλωματική κινητικότητα στο Κάιρο της Αιγύπτου, καθώς αντιπροσωπεία της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς βρέθηκε…

11 ώρες ago

Ο γνωστός δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος υπέστη Εγκεφαλικό – Μεταφέρθηκε άμεσα από την Πάρο στην Αθήνα

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Πάρις Καρβουνόπουλος, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, όπως έγινε γνωστό, σήμερα το πρωί του…

12 ώρες ago

«Νίκη Πολιτών» – Γιάννης Σταθόπουλος: στην Στέγη Γερόντων

Αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Δημοτικής  Κίνησης «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής», αποτελούμενη από τους Γιάννη Σταθόπουλο πρ.…

14 ώρες ago

Τα Βριλήσσια τιμούν τη Μητέρα – Τα παιδιά δημιουργούν στο πάρκο Μ. Θεοδωράκης!

Ο Δήμος Βριλησσίων σας προσκαλεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (πρ. ΤΥΠΕΤ) για να…

14 ώρες ago

«Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου, σε ηλικία 76 ετών

Πέθανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου σε ηλικία 76 ετών Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός,…

18 ώρες ago